Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πεθυμήσατε ένα Κυριακάτικο μοσχαράκι; Ρίξτε στην κατσαρόλα ελιά μοσχαριού από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Το μοσχαράκι όταν μπει στην κατσαρόλα, μπορεί να μας γεμίσει μόνο αρώματα και αναμνήσεις μαμαδίστικες. Ένα καλομαγειρεμένο μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι, με μελιτζάνες ή κολοκυθάκια, ή ριγανάτο με πατατούλες, είναι από τα κλασσικά Κυριακάτικα πιάτα που όλοι μας έχουμε απολαύσει και αποζητούμε όταν θέλουμε ένα σπιτικό φαγητό. Στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα βρούμε μοσχαράκι ελιά ελληνικό για να προσφέρουμε στο οικογενειακό μας τραπέζι ότι πιο αγνό και νόστιμο. Εξαιρετικής ποιότητας, όπως όλα τα είδη που προσφέρει στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».
Θα βρείτε επίσης και μια μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα, όπως σνίτσελ γεμιστά, κότα γεμιστή, κότσι με μέλι και μουστάρδα, μοσχαρίσια και χοιρινά φιλετίνια μαριναρισμένα, παϊδάκια κοτόπουλο με μουστάρδα, κοτόπουλο «βόμβα» γεμιστό και πολλά ακόμα που ετοιμάζει καθημερινά με επιλεγμένα υλικά και πεντανόστιμες συνταγές. Θα βρείτε επίσης και μια σειρά από καπνιστά κρέατα παραγωγής τους, είτε για να μαγειρέψετε, είτε για να συνοδεύσετε το κρασί, τη μπύρα ή το τσίπουρο.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ