Quantcast

http://picasion.com/

Η μοναδική Καθαρή Έξοδος για τον κ. Τσίπρα είναι αυτή από την Εξουσία

Γράφει ο Φώτης Κόβας*
Με το σημερινό διάγγελμα που απηύθυνε στον ελληνικό λαό ο κ Τσίπρας, θα προσπαθήσει για πολλοστή φορά να εξαπατήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες αφηγούμενος το μύθο της «καθαρής εξόδου» από την κρίση και το «τέλος» των Μνημονίων. Η αλήθεια δυστυχώς που προσπαθεί ο κ.
Τσίπρας να αποκρύψει, συνεπικουρούμενος από τον υποτακτικό, εξουσιομανή συγκυβερνήτη του κ Καμμένο είναι τελείως διαφορετική και σκληρή για την πατρίδα μας.
Ο κ Τσίπρας πανηγυρίζει το τέλος του 3ου Μνημονίου αποκρύπτοντας ότι τώρα ξεκινάει η εφαρμογή του 4ου Μνημόνιο το οποίο η κυβερνητική πλειοψηφία ψήφισε στη Βουλή 2 φορές!!! Ένα σκληρό 4ο Μνημόνιο για τα λαϊκά στρώματα που προβλέπει περικοπές των συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου ορίου και κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ και στα τελευταία νησιά του Αιγαίου που ισχύει ακόμη. Το αφήγημα του κ Τσίπρα περί τέλους των Μνημονίων δεν πείθει και δεν εξαπατά τους Έλληνες πολίτες αντιθέτως προσβάλλει βάναυσα την κρίση τους αλλά κυρίως τη μνήμη τους. Αλήθεια ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ανεκδιήγητο κ Βαρουφάκη πρώην «τσάρο» της ελληνικής οικονομίας και τη «δυναμική» διαπραγμάτευση του με τους Ευρωπαίους εταίρους μας το θλιβερό πρώτο εξάμηνο του 2015 που στοίχησε στην ελληνική οικονομία 200 δις ευρώ; Ποιος έχει ξεχάσει την επιβολή των capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών; το διχαστικό δημοψήφισμα του 2015; Την ψήφιση του αχρείαστου 3ου Μνημονίου των νέων φορών, των περικοπών των συντάξεων και της υποθήκευσης την δημόσιας περιουσίας για 99 έτη;

Ο κ Τσίπρας δυστυχώς συντασσόμενος με την ακροδεξιά Χρυση Αυγή μη συναινώντας στην εκλογή Πρόεδρου Δημοκρατίας το Δεκέμβριο του 2014 ανέτρεψε την κυβέρνηση Σαμαρά, διακόπτοντας την έξοδο της πατρίδας μας από την οικονομική κρίση επιδιδόμενος σε ένα πρωτοφανές ντελίριο λαϊκισμού και ψεμάτων, υφαρπάζοντας την ψήφο των Ελλήνων. Το σκίσιμο των μνημονίων, η κατάργηση ΕΝΦΙΑ, η αύξηση του κατωτάτου μισθού, το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και άλλα ασύστολα ψεύδη μονό θυμό και οργή προκαλούν πια στον ελληνικό λαό Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί πια να εξαπατήσει κανέναν παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των φερέφωνων της.

Γι αυτό το λόγο στο διάγγελμα του ο κ Τσίπρας οφείλει να προσδώσει ένα και μοναδικό περιεχόμενο το οποίο δεν είναι άλλο από την προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία, δίνοντας στον ελληνικό λαό την ευκαιρία με την ψήφο του να τον οδηγήσει στην μόνη Καθαρή Έξοδο που του αξίζει, την Έξοδο από την εξουσία

Φώτης Κόβας
Κτηνοτρόφος
Ασκούμενος Δικηγόρος
Οικονομολόγος M.Sc
Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ