Quantcast

http://picasion.com/

Ο καλοκαιρινός γάμος του Γρηγόρη και της Βίκυς

Ο Γρηγόρης και η Βίκυ είναι από τα ζευγάρια που θέλησαν ο γάμος τους να είναι ένα καλοκαιρινό πάρτι δίπλα στη θάλασσα, για να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή ημέρα και να διασκεδάσουν με τις οικογένειες και τους φίλους τους. Όσοι τους γνωρίζουν καλά, δεν περίμεναν τίποτα λιγότερο από αυτά τα δυο νέα
παιδιά, γεμάτα τρέλα και χαμόγελα. Και τι καλύτερο για έναν γάμο στα τέλη Αυγούστου, από το να καταλήξει σε beach party; Και επειδή στη Βέροια ήταν δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο σκηνικό, ο γάμος μεταφέρθηκε στο Λιτόχωρο Πιερίας, όπου φίλοι και συγγενείς έζησαν με το ζευγάρι ένα αξέχαστο τριήμερο. 
Ο γάμος του Γρηγόρη Ταραμονλή, ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου «byRaki» στη Βέροια και της αγαπημένης του Βίκυς Τρυφωνίδου τελέστηκε στο Λιτόχωρο, στον Ιερό ναό Αγίου Νικολάου, το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018. Κουμπάρος, ο Θωμάς Δανάτσας. Επί χρόνια κολλητός φίλος, αδελφός.
Το ζευγάρι έκανε από το πρωί όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες στο ξενοδοχείο που διέμενε, τηρώντας και πολλά από τα έθιμα του γάμου, ενώ έφτασαν στην εκκλησία χωριστά, ο μεν Γρηγόρης -με τι άλλο- με τη μηχανή του και η Βίκυ με ένα κάμπριο σπορ αυτοκίνητο. Η Βίκυ επέλεξε ένα λευκό σατέν νυφικό σε απλή γραμμή, με φουσκωτή φούστα, ντεκολτέ V και δαντελένια πλάτη, φυσικό make up και τα μαλλιά της σγουρά με διάφορα πιασίματα. Ο Γρηγόρης επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι σε μοντέρνα γραμμή, με μαύρο γιλέκο και παπιγιόν, μαύρα παπούτσια και λευκό πουκάμισο, ενώ για την ημέρα αυτή, αποχωρίστηκε το κοτσιδάκι του για ένα πιο... hipster look στα μαλλιά.



Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο beach bar «Aqua Nova» στην παραλία της Γρίτσας στο Λιτόχωρο, με το ζευγάρι να αποβιβάζεται στο πάρτι με βάρκα! Ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό, ποτά και διασκέδαση, ενώ το πρώτο φως της επόμενης ημέρας, βρήκε το ζευγάρι και τους φίλους του να χορεύουν επάνω στην άμμο.

Γρηγόρη και Βίκυ να ζήσετε ευτυχισμένοι. Κάθε ξημέρωμα της κοινής σας ζωής να είναι ξεχωριστό, γεμάτο αγάπη, χαμόγελα και αισιοδοξία. Να έχετε μια γλυκιά ζωή!


Δείτε φωτογραφίες:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ