Quantcast

http://picasion.com/

Γκάλης, Μασούτης και Σαββίδης οι δημοφιλέστεροι άνδρες στην Κεντρική Μακεδονία

Νίκος Γκάλης και Γιάννης Μασούτης και Ιβάν Σαββίδης καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις στη δημοφιλία μη πολιτικών προσωπικοτήτων στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με το εξαμηνιαίο πολιτικό βαρόμετρο της «Εγνατία Point of View» που δημοσίευσε το voria.gr. Τη
δεύτερη θέση σε δημοτικότητα
«κατακτά» ο Γιάννης Μασούτης, ιδιοκτήτης της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ και πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Είναι ενδεικτικό της δημοφιλίας που απολαμβάνει ο επικεφαλής της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ότι στη σχετική λίστα τον ξεπερνά μόνο ο... αξεπέραστος Νίκος Γκάλης.

Συγκεκριμένα ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές ΜΗ πολιτικό πρόσωπο στην Κεντρική Μακεδονία, πίσω μόνο από τον Νίκο Γκάλη, με θετικές γνώμες που πλησιάζουν το 61%. Το ποσοστό αυτό τον καθιστά πιο δημοφιλή ακόμα και από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ , Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος καταγράφει θετικές γνώμες σε ποσοστό 56%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρνητικές γνώμες ο Ιβάν Σαββίδης συγκεντρώνει ποσοστό 24% (απόρροια προφανώς των οπαδικών αντιπαλοτήτων), ο Νίκος Γκάλης 9,5%, ενώ ο Γιάννης Μασούτης έχει μόνο 7,7 % αρνητικών γνωμών. Μεταξύ των πολιτικών στελεχών της περιοχής, δημοφιλέστερος αναδεικνύεται ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ