Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φθινοπώριασε στη Βέροια - Προβλήματα στην Πατρίδα από την νεροποντή

Άνοιξαν οι ουρανοί το πρωί της Δευτέρας 27 Αυγούστου σε πολλές περιοχές της Ημαθίας, αλλά και ειδικότερα στην πόλη της Βέροιας. Οι καταιγίδες - που σε πολλές περιοχές συνοδεύθηκαν από ισχυρούς ανέμους - δημιούργησαν πολλά προβλήματα στα χωριά του δήμου, με την Πατρίδα να δέχεται την πιο ισχυρή
νεροποντή του φετινού καλοκαιριού. Η κακοκαιρία αυτή έκανε τους Βεροιώτες να ξεχάσουν ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ενώ προξένησε αρκετά προβλήματα, τόσο στους κεντρικούς και επαρχιακούς δρόμους, όσο και στις αυλές των σπιτιών.



Το οδόστρωμα μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο και σύμφωνα με πληροφορίες ακινητοποιήθηκαν δύο αυτοκίνητα. Προβλήματα στις μετακινήσεις αντιμετώπισαν και όσοι οδηγοί κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Νάουσας. Δείτε ορισμένες φωτογραφίες που μας έρχονται από το χωριό της Πατρίδας:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ