Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φουλ ποντιακό με «άρχοντα» Στάθη Νικολαΐδη χθες στην Πατρίδα

Απόψε η Ελένη Βιτάλη και ο Νίκος Ζιώγαλας!
Με φουλ ποντιακό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς» στις 8, 9 και 10 Αυγούστου. Τρεις μουσικές βραδιές που στα τέλη Ιουλίου είχαν αναβληθεί λόγω
του εθνικού πένθους που είχε κηρυχθεί για τους νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Το βράδυ της Πέμπτης 9/8 το γήπεδο της Πατρίδας ξεσήκωσε ο «άρχοντας» του ποντιακού τραγουδιού, Στάθης Νικολαΐδης, ακούραστος και με διάθεση να διασκεδάσει τον κόσμο. Μαζί του εμφανίστηκαν ο Γιώργος Ατματζίδης στη λύρα και ο Κώστας Ζώης στο νταούλι και δικοί μας πόντιοι καλλιτέχνες, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στο τραγούδι, ο Γιάννης Χωραφαΐδης στη λύρα, ο Παναγιώτης Ξυνόπουλος στο νταούλι και ο Βαλάντης Τσίλης στα πλήκτρα.
Σειρά έχει σήμερα μια μεγάλη συναυλία, με την Ελένη Βιτάλη και τον Νίκο Ζιώγαλα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ, ενώ η είσοδος κοστίζει 8€ (συμπεριλαμβάνονται 2 κρεατικά). Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την ποντιακή βραδιά:

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ