Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην ΕΡΤ οι επτά «άστεγοι» - 105 ματς θα δούμε φέτος

Ετοιμαστείτε για 105 ματς του ελληνικού πρωταθλήματος σε «ελεύθερο» κανάλι! Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη κλείσει η συμφωνία μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, της Λίγκας, της ΕΡΤ και της NOVA για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επτά
 «άστεγων» ομάδων με συμβόλαιο 1+1 έτους η κρατική τηλεόραση! Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί στις σημερινές συναντήσεις που θα έχει ο Υφυπουργός με τους εκπροσώπους των επτά «άστεγων», δηλαδή Παναθηναϊκού, Ατρόμητου, Άρη, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Λαμίας και Απόλλωνα. Έκαστη θα έχει 15 εντός έδρας ματς, συνεπώς με... απλή αριθμητική 15Χ7=105 ματς από την ΕΡΤ στην εφετινή σεζόν της Σούπερ Λίγκας!

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει για την ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Superleague 2 από τη σεζόν 2019-2020, η Σούπερ Λίγκα θα ψηφίσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος την Πέμπτη και το πρωτάθλημα θα αρχίσει δίχως καθυστέρηση, στις 25 Αυγούστου. Αναμένεται, βεβαίως, να βρεθεί η «χρυσή τομή» και με τη Football League, η οποία δεν θέλει υποβιβασμό τριών - άνοδο μιας, αλλά υποβιβασμό τεσσάρων και άνοδο δύο ομάδων. Έχει πέσει στο τραπέζι η λύση του μπαράζ μεταξύ του 13ου της Super League και του δεύτερου της Football League και όλα παραμένουν ανοιχτά με πιο πιθανό ενδεχόμενο το «3-1», ώστε να μειωθούν οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας από 16 σε 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ