Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσημη πρώτη χθες για τον Γιώργο Μιχαηλίδη

Πέρασαν ακριβώς 4 χρόνια για να επανέλθει ως δημοτικός σύμβουλος στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ο πρώτος επιλαχών μετά την παραίτηση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη στην παράταξη «Δύναμη Πολιτών» ανέλαβε χθες και επίσημα τα καθήκοντά του στο δημοτικό συμβούλιο. Ύστερα
από 4 χρόνια απουσίας από τις συνεδριάσεις του δήμου ο ίδιος επανέρχεται στην ενεργό δράση, με τις ευχές του δημάρχου, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αλλά και συναδέλφων, με τους οποίους επί σειρά ετών συνεργάστηκε στη διοίκηση του δήμου κατά τη διάρκεια της θητείας της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου.  

Η τελευταία του παρουσία ως δημοτικός σύμβουλος ήταν ακριβώς πριν 4 χρόνια, τον Αύγουστο του 2014. 

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης είχε καταφέρει να φτάσει στη θέση του πρώτου επιλαχόντος στις εκλογές του Μαΐου του 2014, η οποία τώρα έμελλε να τον φέρει ξανά στη θέση του δημοτικού συμβούλου μετά και τις καταιγιστικές εξελίξεις τον τελευταίο μήνα στη «Δυναμή Πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ