Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών

Αφιερωμένες στα θύματα της πυρκαγιάς οι παραστάσεις
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ΕΛΒ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Δήμου Βέροιας, συμμετείχε στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών. Είναι πανθομολογούμενο ότι το Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών του Δήμου Βέροιας,

καθιερώθηκε ως ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ η ΕΛΒ συμμετείχε στο σύνολο των δραστηριοτήτων του. Ενδεικτικά αναφέρονται:
Η συμμετοχή στη παρέλαση όλων των συλλόγων, στην έναρξη του Φεστιβάλ.

Το θεματικό περίπτερο της ΕΛΒ για την παραδοσιακή μαγειρική και ζαχαροπλαστική του Πόντου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του τμήματος παραστάσεων της ΕΛΒ στην τελετή λήξης, που για μια ακόμη φορά καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές τόσο για το καθαρά ποντιακό πρόγραμμα που παρουσίασε όσο και για το κοινό χορό με το σύλλογο Ούσιτζε Σερβίας.

Η παρουσίαση του τμήματος παραστάσεων αφιερώθηκε στα τραγικά θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι επιβεβαιώνοντας την ευαισθησία του Ποντιακού στοιχείου στα κοινωνικά προβλήματα της πατρίδας μας. ''Άλλοι είστε άγγελοι, άλλοι είστε μαζί μας. Σήμερα χορεύουμε για όλους εσάς ''.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχή παρουσία της ΕΛΒ στο φετινό Φεστιβάλ και δίνει ραντεβού με όλους, για το επόμενο.

Παύλος Σαρημιχαηλίδης
Πρόεδρος ΕΛΒ - Μέλος της Επιτροπής Φεστιβάλ

Ανεσίδου Σταθούλα
Ταμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ