Quantcast

http://picasion.com/

Άλλο πάλι και τούτο: Δεντρόσπιτο μέσα στην κοίτη του Τριποτάμου!

Τι άλλο θα δούμε πια σε αυτή την πόλη; Εξοχικό στο κέντρο της Βέροιας, βουτηγμένο στο πράσινο και με αποκλειστική θέα στο ποτάμι ονειρεύτηκε μάλλον αυτός που δημιούργησε τον συγκεκριμένο οικίσκο. Και για να μην το πιάνει το ρέμα, είπε να το κάνει δεντρόσπιτο. Πρόκειται για μια αυτοσχέδια
κατασκευή, από παλιά παραθυρόφυλλα, ξύλα και νάιλον για προστασία από τη βροχή, που άγνωστοι κατασκεύασαν μέσα στην κοίτη Τριποτάμου (!), λίγα μόλις μέτρα κάτω από τη Γέφυρα του Προμηθέα. Εύλογα απορεί κανείς ποιος είναι ο σκοπός της κατασκευής του στο συγκεκριμένο σημείο και φυσικά το συμπέρασμα που βγαίνει για ακόμα μια φορά πως, ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Η συγκεκριμένη κατασκευή, πιθανότατα αποτελεί στέκι τοξικομανών, καλά κρυμμένο από τα βλέμματα των περαστικών, γεγονός που αν ισχύει, «γεννά» άλλα ερωτηματικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ