Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανεβάζει ταχύτητα ο Μπαρτζώκας

Έτοιμος για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ακόμα κι αν γίνουν… χθες, είναι ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 2014, όπου ο Τάσος βρέθηκε στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου, η προσπάθειά του συνεχίζεται αδιάκοπα και μάλιστα με τους όρους που ο ίδιος
διαμορφώνει. Τι εννοούμε; Ότι ο Μπαρτζώκας καταφέρνει να έχει τακτική παρουσία με παρεμβάσεις στην πολιτική επικαιρότητα, πραγματοποιεί προσωπικές επαφές σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού, διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους, όντας σοβαρός στον πολιτικό του αγώνα, ενώ ταυτόχρονα δείχνει καλά... αντανακλαστικά στην πολιτική επικαιρότητα, με συνέπεια και αμεσότητα στον αντιπολιτευτικό του λόγο.
Φυσικά, η εκ νέου υποψηφιότητά του είναι δεδομένη, καθώς τα κόμματα ζητούν διακαώς εκπροσώπους της νεότερης γενιάς, πόσο μάλλον όταν έχουν και την αποτελεσματικότητα του Μπαρτζώκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ