Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αδίστακτοι κλέφτες άρπαξαν το κινητό από το γραφείο του Διευθυντή του Νοσοκομείου Βέροιας!

Ανενόχλητοι και χωρίς κανένα ίχνος δισταγμού άγνωστοι άρπαξαν το κινητό του Διευθυντή του Νοσοκομείου Βέροιας. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα, όταν οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του διευθυντή από το γραφείο του και έδρασαν, αρπάζοντας το κινητό του τηλέφωνο. Το
γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των κλοπών που έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο της Βέροιας, με τους άγνωστους να δρουν τόσο εκτός, όσο και εντός των χώρων του νοσηλευτικού ιδρύματος. Σύμφωνα με την διοίκηση υπάρχει σχετικό αίτημα για πρόσληψη τριών ατόμων security εδώ και 10 χρόνια! Ωστόσο μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα οι κλοπές να πολλαπλασιάζονται, ακόμα και μέσα σε γραφεία διευθυντών και στελεχών!

Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα σημειώθηκαν κλοπές και μέσα από αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου. Το πάρκινγκ είναι αφύλακτο, ενώ ο άνθρωπος που βρίσκεται στην πύλη δεν μπορεί να ελέγχει κάθε όχημα που περνά την μπάρα, αφού είναι επιφορτισμένο και με άλλες αρμοδιότητες.

Έξω από το κτίριο επικρατούν συνθήκες εργοταξίου και για το λόγο αυτό η φύλαξη των χώρων κρίνεται αναγκαία. Η διοίκηση ευελπιστεί ότι στο επικουρικό προσωπικό που πρόκειται να προσληφθεί το επόμενο διάστημα θα ενταχθούν και τα τρία άτομα που θα επιβλέπουν τους χώρους 24 ώρες το 24ωρο, ενώ απαραίτητη είναι και η καταγραφή του κύκλου εισόδου-εξόδου των οχημάτων προκειμένου να αποφευχθούν νέα κρούσματα το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ