Quantcast

http://picasion.com/

9 χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Σήμερα συμπληρώνονται εννιά χρόνια από τη μέρα που βρήκε τραγικό θάνατο ο Παναγιώτης Μπαχράμης. Στις 13η Αυγούστου του 2010 ο πρώην παίκτης της «Βασίλισσας του Βορρά» γίνεται μέλος του ποδοσφαιρικού club του Παραδείσου καθώς σε ηλικία 34 ετών ο παίκτης χάνει τη ζωή του όταν το ταχύπλοο σκάφος παρέσυρε τον «Ποτούλη», στην παραλία της Γιαννίτσαινας στην Κυπαρισσία, τη στιγμή που έκανε ψαροντούφεκο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του (ακρωτηριασμό σε άνω και κάτω άκρο). Ο Μπαχράμης διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ίσως ο τελευταίος «καγκελάριος» (χρησιμοποιείται για όσους ανεβαίνουν στα κάγκελα μαζί με τους φιλάθλους για να πανηγυρίσουν) από τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια.
Το 2008-09 μεταγράφηκε στη Βέροια. Η μεταγραφή του κόστισε 80.000 ευρώ και ήταν από τις δέκα ακριβότερες της Β΄ Εθνικής για το 2008. Αν και η ομάδα υποβιβάστηκε παρέμεινε στη «Βασίλισσα του Βορρά» βοηθώντας την να επανέλθει στη Β΄ Εθνική. Στο τέλος της σεζόν 2009-10 έμεινε ελεύθερος. Αν και ταλαιπωρήθηκε από συχνούς τραυματισμούς υπήρξε πολύτιμο στέλεχος σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, καθώς ήταν ταχύς, μαχητής, ήρεμος, ομαδικός, συνεργάσιμος και μπορούσε να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο καλύπτοντας τυχόν κενά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ