Τα Ζώδια της εβδομάδας (2/7 - 8/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ερμής έχει ήδη μπει στο ζώδιο του Λέοντα και ως ο «βασικός ρυθμιστής» των επικοινωνιών και των σκέψεών μας, επηρεάζει τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συμφωνίες, τις επαφές μας, τις αποφάσεις μας, την σχέση μας με τα αδέρφια, τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με το

περιβάλλον μας. Έρχονται επαναπροσδιορισμοί σε όλους τους τομείς, μα πολύ παραπάνω στον έρωτα, στις επιθυμίες, στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σχέδια.


♈ Κριός

Γενικά

Ο Ερμής από τον Λέοντα σε ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες και δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου αγαπητέ Κριέ και αυτή την περίοδο θα έρθουν καταστάσεις που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Η διάθεση σου θα είναι καλή και θα μπορέσεις να τελειώσεις πολλές υποθέσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα δίνει άλλη νότα στον αισθηματικό σου τομέα και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Κάνε ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και ξέχασε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει ώστε να έρθει η γνωριμία που τόσο καιρό περιμένεις και μάλιστα θα είναι και πολύ μα πολύ καλή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σου για να κάνεις τις αλλαγές που περίμενες τόσο καιρό. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα που θα σε κάνουν να εκφράσεις ελεύθερα τα ταλέντα που έχεις μέσα σου. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου γιατί έχεις εύνοια από τους πλανήτες. Θα αρχίζουν τα οικονομικά σου να μπαίνουν σε μια σειρά.

♉ Ταύρος

Γενικά

Το πλανητικό σκηνικό (ο Ερμής από τον Λέοντα) σε ευνοεί και θα πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς μεγαλύτερη δυναμικότητα για τον εαυτό σου αγαπητέ Ταύρε και να αρχίζεις να αντιμετωπίζεις την ζωή με αρκετό χιούμορ. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις εσύ και μην σε νοιάζει τι μπορεί να πουν οι άλλοι και πως θα αντιδράσουν. Σημασία έχεις να κάνεις αυτό που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό και εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου και εσύ θα νιώσεις καλύτερα αλλά και από εκείνο θα φύγουν όλες αυτές οι ανασφάλειες που έχει και που τελικά σε εσένα δημιουργούν πρόβλημα. Η Αφροδίτη που θα είναι στον Λέοντα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα ήθελες μην το βάλεις κάτω με τίποτε. Φρόντισε να περνάς τον χρόνο σου με τον καλύτερο τρόπο και που θα πάει θα έρθει και αυτό που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με άτομα που μπορεί να μην σου αρέσουν αλλά έτσι θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Από την αρχή της εβδομάδας δεν θα κάνεις ιδιαίτερη προσπάθεια για να προσαρμοστείς στους στόχους σου αγαπητέ Δίδυμε θα έχεις μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση να μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια σου. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί ετοιμάσου να δεχτείς τις πολλές αλλαγές που θα έρθουν ώστε να κάνεις πραγματικότητα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπεις σε ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου που θα νιώθεις και εσύ καλά αλλά και το ταίρι σου. Προβλήματα και καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάγανε την ψυχολογία σου τώρα έχουν πάρει τέλος. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις δεν πρέπει να το βάζεις κάτω και να απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι άμα το βάλεις καλά στο μυαλό σου και δεν καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα αυτή την εβδομάδα. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια σου σε άτομα που μπορεί να μην τα εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές θετικές αλλαγές αγαπητέ Καρκίνε. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Η διάθεση σου θα είναι παράξενη γιατί ακόμη δεν έχεις ετοιμαστεί για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου και το ρομαντικό κλίμα στην σχέση σου θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από κοντά σου. Η περίοδος προσφέρεται να κάνεις αλλαγές στην σχέση σου ώστε να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Και αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος σε βεβαιώνω ότι αν κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου θα βρεις το ταίρι που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την αρχή της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμικότητα και η δουλειά σου όλη την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Μπορείς ακόμη να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι άσχημα αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι πολλά.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για πολλά θέματα που σε αφορούν αγαπητέ Λέοντα. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ο Ερμής στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες θα βρουν λύσεις μετά από την δική σου παρέμβαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα μπορέσεις να κινηθείς άνετα και να υλοποιήσεις όλες τις προσωπικές σου επιθυμίες που έχεις εδώ και τόσο καιρό. Το ταίρι σου είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει γιατί ξέρει ότι θα περάσει πολύ καλά. Αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενδιαφέρει μην τα παρατήσεις γιατί σε βεβαιώνω ότι τώρα έρχονται τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις γιατί θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει αγαπητέ Παρθένε θα επιτευχθούν και θα είσαι σε πολύ καλή διάθεση. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός σου τομέας θα ξαναζωντανέψει. Θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Αν το θέλεις μπορείς να περάσεις υπέροχα αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι που να σου δώσει αυτά που ζητάς αυτή η περίοδος προσφέρεται να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας μια χαρά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδώσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις και τα έσοδα σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Απόφυγε αυτή την περίοδο αγαπητέ Ζυγέ από την πολύ παρορμητικότητα που θα έχεις να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις κινήσεις που μπορεί να είναι ανασταλτικές για την πορεία των σχεδίων σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. .

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Άφησε μακριά το άγχος των επαγγελματικών και μην φορτίζεις το ταίρι σου με θέματα που δεν το αφορούν. Οργάνωσε να κάνεις κάτι καλό να διασκεδάσεις και εσύ αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη παλεύεις να διώξεις την μοναξιά από πάνω σου σε βεβαιώνω ότι είσαι σε πολύ καλό διάστημα που μπορείς να κάνεις την γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την περίοδο πρέπει να προσέχεις σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου που θα σε νευριάσουν και θα έχεις έντονες λογομαχίες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ο Ερμής που είναι στον Λέοντα σε ευνοεί και μπορείς να απορρίψεις παλιές τακτικές που είχες και να επιδοθείς σε καινούργια σενάρια που έχεις σκεφτεί και είναι σίγουρο ότι θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου αγαπητέ Σκορπιέ. Δείξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε δικά σου άτομα γιατί θα ακούσεις παράπονα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη που είναι στον Λέοντα και σε ευνοεί μπορείς να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και κάτσεις και μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους με το ταίρι σου. Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και μπορείς να κάνεις πολλά για αυτήν. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά θα μπορέσεις να απαλλαγείς από αυτήν αν αλλάξεις λίγο το σκεπτικό σου και δεις λίγο πιο ανοιχτά μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολύ ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχετε βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου.

♐ Τοξότης

Γενικά

Με τον Ερμή από τον Λέοντα να σε ευνοεί θα μπορείς να λύσεις πολλές υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό αλλά απόφυγε να νευριάζεις και να τα βάλεις με άλλα άτομα που μπορεί μερικές φορές να μην φταίνε σε τίποτε. Στο τέλος της εβδομάδας η ένταση και η ενέργεια που θα έχεις θα είναι μοναδικές αγαπητέ Τοξότη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Λέοντα θα έχεις πολύ ερωτισμό και ο ρομαντισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε ενοχλούν στην σχέση σου. Αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά μην κάτσεις αυτή την περίοδο με σταυρωμένα τα χέρια. Το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία που ούτε καν φαντάζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας μια χαρά. Θα πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις που τόσο καιρό τις σκεφτόσουν. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες μπορείς να τα κάνεις. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα βρίσκονται σε ισορροπία αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς από περιττά έξοδα και αγορές.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Κάποια κοινωνικά θέματα που σε απασχολούν θα πάνε πολύ καλά αγαπητέ Αιγόκερε. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου για να μπορέσουν να σε υποστηρίξουν σε όλα αυτά που θα ζητήσεις. Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου προχώρα μπροστά και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ καλό και θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην σχέση σου ώστε να την κάνεις καλύτερη. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και ρομαντισμό. Αν ακόμη είσαι αγκαλιά με την μοναξιά έφτασε ο καιρός που πρέπει να την αποχωριστείς. Με τόσο καλό πλανητικό σκηνικό είναι βέβαιο ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολλή θετική ενέργεια που θα έχεις θα σου αυξάνει την επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις κάνει για την δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγάλη ευκολία πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.♒ Υδροχόος

Γενικά

Ο Ερμής που είναι στον Λέοντα και σε ευνοεί θα φέρει πολλές ευκαιρίες αγαπητέ Υδροχόε και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα μπορείς να πάρεις αποφάσεις ώστε να καλυτερέψεις πολλά κομμάτια της ζωής σου που να μην σου αρέσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη που είναι στον Λέοντα αυτή την περίοδο θα σφύζεις από ερωτισμό και ρομαντισμό. Είναι ιδανική περίοδος για να φτιάξεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να έχεις μέχρι τώρα στην σχέση σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στην ζωή σου αυτή την περίοδο σε συμβουλεύω να έχεις τεντωμένες τις κεραίες σου γιατί εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί να έχεις ψυχραιμία και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν μια αστάθεια για αυτό πρέπει να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Από τη Δευτέρα η δυναμικότητα που θα έχεις θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να ξεπεράσεις όλες τις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα αγαπητέ Ιχθύ. Ο Σαββατοκύριακο η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να καλυτερέψεις την σχέση σου και να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έκανε καλό και σε εσένα αλλά και στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη αυτό που θα σου δώσει την χαρά και την ευτυχία τώρα είναι σίγουρο ότι θα έρθει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους. Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο μπορεί να σταθεί στον δρόμο σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ