Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάλεσμα μέσω YouTube έκανε ο Μητροπολίτης Βεροίας: «Όλοι στο συλλαλητήριο της Βεργίνας»

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία της Βεργίνας θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συλλαλητήριο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Για μια ακόμη φορά, ο Μητροπολίτης της Βέροιας κ. Παντελεήμων θα βρίσκεται μπροστάρης στις επάλξεις, εκφράζοντας έτσι το λαϊκό αίσθημα και με
ανακοίνωσή του μέσω του YouTube έστειλε το μήνυμα σε όλους τους Έλληνες να δώσουν δυναμικό παρών. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο κάλεσμά του:


 
«Έχουμε χρέος να ομολογήσουμε και να βροντοφωνάξουμε για την αδιαπραγμάτευτη αλήθεια. Γι’ αυτό, σας καλώ όλους στην συγκέντρωση για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί με τη σύμπραξη όλων των συλλόγων της Ημαθίας, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα στη Βεργίνα, στην καρδιά της Μακεδονίας, στην πατρίδα του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Να μην λείψει κανείς!». Δείτε το video:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ