Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός σε συναυλία "Στα βήματα του Απ. Παύλου" στην Καβάλα - Γυναίκα έφτυσε τον μαέστρο!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, όταν 70χρονη επιτέθηκε στον μαέστρο συναυλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η 70χρονη θεατής είχε ένσταση για το πρόγραμμα της χορωδιακής συνάντησης «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και είπε να ξεσπάσει στον μαέστρο. Τη
στιγμή λοιπόν που ήταν στη σκηνή η Φιλαρμονική Κρηνίδων, κι ενώ μόλις είχε εκτελεστεί ένα κομμάτι του Μπαχ, η γυναίκα πλησίασε τον μαέστρο και σε έντονο ύφος τον ρώτησε γιατί στο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται Έλληνες συνθέτες και μόνο Γερμανοί.

Όταν μάλιστα δεν ικανοποιήθηκε από την απάντησή του, τον έφτυσε και αποχώρησε από το θέατρο, υπό τις αποδοκιμασίες του κοινού, σύμφωνα με
το Kokkinokavalas.

Ο μαέστρος απάντησε στην επίθεση, λέγοντας ότι η μουσική είναι παγκόσμια και δεν ανήκει σε κανέναν λαό και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά.

Αργότερα όμως υπήρξε και δεύτερο ευτράπελο με άλλον θεατή, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε όταν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τοποθεσία των Κρηνίδων με το τουρκικό της όνομα, δηλαδή Καβάκια.

kokkinokavalas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ