Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κι όμως είναι ο Βοργιαζίδης - Δείτε τον Δήμαρχο, πρόσκοπο, σε μικρή ηλικία!

Μια πολύ σπάνια φωτογραφία ήρθε στα χέρια μας και δεν θα μπορούσαμε να μην την δημοσιεύσουμε. Απεικονίζει τον Δήμαρχο Βέροιας σε παιδική ηλικία, ανάμεσα σε άλλους συμπολίτες μας. Η εικόνα προέρχεται από το μακρινό παρελθόν (φθινόπωρο του 1980), με τον Κώστα Βοργιαζίδη να ποζάρει στον
φωτογραφικό φακό. Πιο συγκεκριμένα, βρισκόμαστε 1 - 7 Σεπτεμβρίου σε μια δυνατή στιγμή του Βεροιωτικου Προσκοπισμου στην Λευκωσία. Πρόκειται για την επίσκεψη του 1ου ΣΠ Βέροιας στα γραφεία του Σώματος Προσκοπων Κύπρου. Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Σπύρος Τελλιδης.

Στην φωτογραφία διακρίνονται: Από αριστερά όρθιοι Κώστας Τριγκώνης, Ευθύμης Αντωνιάδης, Κώστας Ιωσηφιδης, Λοΐζος Αδαμιδης, Δημήτρης Χατζησαράντης, Κώστας Θεοδωρίδης, Θανάσης Στάντζος, Σπύρος Τελλίδης. Καθήμενοι από αριστερά Μιχάλης Αδαλογλου, Γιάννης Ρακιτζής, Δημήτρης Τόλιος, Γιάννης Αντωνιάδης, Κώστας Βοργιαζίδης (νυν Δήμαρχος Βέροιας), Σωκράτης Κιοσέογλου.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ