Quantcast

http://picasion.com/

Βασίλη + Ευτυχία να ζήσετε!

Ένας υπέροχος γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Νεοχωρόπουλο Ημαθίας. Ο Βασίλης Παπαδόπουλος και η Ευτυχία Σωτηράκη, πέρασαν μαζί το κατώφλι του Ιερού Ναού Δώδεκα Αποστόλων και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία συγγενών και καλών φίλων.
Κουμπάρος του ζευγαριού, ο καλός τους φίλος Μιχάλης Παπανικολούδης. Η δαντέλα ήταν το κυρίαρχο στοιχείο που επέλεξε η Ευτυχία για το νυφικό της look. Από το ιβουάρ νυφικό της, που ήταν λιτό και σικ, με δαντελένιο μπούστο, λεπτή τιράντα και κόψιμο καρδιά, πλούσια ball gown φούστα με ελαφριά ουρά και δαντέλα στο κάτω μέρος, το πέπλο της που ήταν μακρύ και εντυπωσιακό, μέχρι και το νυφικό handpiece που στόλιζε το δεξί της χέρι.

Ο Βασίλης επέλεξε ένα κλασσικό μπλε κοστούμι, με μια πολύ σύγχρονη πινελιά, μαύρο σατέν πέτο και μαύρο παπιγιόν. 
Το ευτυχές ζεύγος, δέχθηκε πολλές ευχές για βίον ανθόσπαρτον, ενώ διασκέδασε μέχρι αργά με όλους τους φίλους και τους συγγενείς τους, σε μια άκρως καλοκαιρινή δεξίωση που ακολούθησε μετά το μυστήριο. Ο φωτογραφικός φακός του Σάκη Χασαπέτη (Photo Hasapetis)ήταν δίπλα στο ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια των προετοιμασιών, του μυστηρίου και της δεξίωσης, αποτυπώνοντας τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής τους ζωής. Βασίλη και Ευτυχία να ζήσετε! Δείτε φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ