Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τιμήθηκε στη Βέροια η επέτειος της Κυπριακής τραγωδίας

Με την συμπλήρωση 44 ετών από την Κυπριακή Τραγωδία, διοργανώθηκαν σε όλη την χώρα Εκδηλώσεις Μνήμης και Απόδοσης της οφειλόμενης Τιμής στους πεσόντες υπέρ της ελευθερίας. Στη Βέροια, το πρωί της Παρασκευής 20 Ιουλίου 2018, τελέστηκε στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Ωρολογίου,
επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τις πολιτικές, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου, καθώς και από συλλόγους και φορείς της Ημαθίας. 
Στεφάνι κατέθεσαν ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου, ο εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Νίκος Τσιούντας, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Αντιπύραρχος Νικόλαος Παλαμούτης, ο εκπρόσωπος Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ημαθίας, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Κυπρίων Ημαθίας «Ο Ευαγόρας».



Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Ασλάνογλου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Νίκος Μαυροκεφαλίδης καθώς και εκπρόσωποι του Στρατού και της Αστυνομίας.
Δείτε φωτογραφίες: 





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ