Τα Ζώδια της εβδομάδας (23/7 - 29/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Με τον Ερμή να γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά, είναι καλό να αποφύγουμε την επιπόλαιη εξαγωγή συμπερασμάτων, αλλά και την αντιμετώπιση ανθρώπων και συγκυριών. Παράλληλα, θα ήταν μάλλον μια καλή ιδέα ν’ αναβληθούν τελεσίδικες αποφάσεις σε κρίσιμα

ζητήματα, καθώς επίσης και υπογραφές που θα μπορούσαν να σας δεσμεύσουν σε καταστάσεις που ενδεχομένως δείχνουν αλλιώς στην αρχή κι εξελίσσονται διαφορετικά. Πιο υγιείς κι αρμονικές θ’ αποδειχθούν οι αποφάσεις και οι συμφωνίες πιθανότατα από τα τέλη Αυγούστου 2018 και μετά.
♈ Κριός

Γενικά

Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω αγαπητέ Κριέ. Ο Ερμής από την Πέμπτη θα είναι ανάδρομος και θα φέρει μικρή ασυνεννοησία. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό περιβάλλον καλό θα ήταν να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί την τελευταία στιγμή θα δοθούν οι καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις όλες τις δυνατότητες για να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο αρκεί να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον και να μην καταναλώνεσαι μόνο με τα επαγγελματικά σου θέματα. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Πάρτο αλλιώς το θέμα δες κάποιες καταστάσεις πιο αισιόδοξα και με την εξυπνάδα που έχεις σίγουρα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου παρόλο που έχεις αρκετό φόρτο εργασίας τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Αυτή την περίοδο απόφυγε να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Μην κάνεις κανένα καινούργιο ξεκίνημα. Στα οικονομικά φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις γιατί η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται την Παρασκευή στον Υδροχόο θα φέρει πολλά προβλήματα στις συναλλαγές σου και θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν αγαπητέ Ταύρε. Η διάθεση σου θα είναι καλή και η ενεργητικότητα σου αυξημένη. Ο Ερμής που από την Πέμπτη θα είναι ανάδρομος σε προειδοποιεί να έχεις περισσότερο προγραμματισμό. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις αρκετή εξάντληση από το πολύ τρέξιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να δεις μερικά προβλήματα που μπορεί να έχει η σχέση σου σε βάθος για να μπορέσεις να τα ξεπεράσεις και να ισορροπήσεις στην σχέση σου. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα γίνουν κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες. Για να αποφύγεις άσχημες καταστάσεις στην σχέση σου φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ουδέτερα γίνεται. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στην ζωή σου και πάλι σου λέω να μην το βάλεις κάτω. Έχεις όλα τα φόντα και ξέρεις άμα θέλεις πως να κινηθείς για να κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάρα πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σου που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Πάντως με ότι ασχοληθείς θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις την τελευταία περίοδο σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

♊ Δίδυμος 

Γενικά

Κινείσαι δυναμικά στους δικούς σου ρυθμούς και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει αγαπητέ Δίδυμε. Ο Ερμής που από την Πέμπτη θα είναι ανάδρομος θα φέρει κάποια προβλήματα. Μπορείς και αντιλαμβάνεσαι αυτή την περίοδο κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τα τακτοποιείς άμεσα. Κύκλος συζητήσεων για αλλαγές μπορεί να γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που είναι στην Παρθένο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις ώστε να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε ευχαριστεί οι πλανήτες συνεχίζουν να σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές ώστε να μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα προκύψουν κάποια θέματα ώστε να ανασυγκροτήσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου. Η ψυχολογία σου δεν θα είναι στα καλύτερα της. Θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν εκείνη την περίοδο Προσπάθησε στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα να μην ανοίξεις καινούργιες υποχρεώσεις αν δεν έχεις τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και όλα θα πάνε καλά.

♋ Καρκίνος 

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αγαπητέ Καρκίνε. Ο Ερμής από την Πέμπτη θα είναι ανάδρομος για αυτό πρόσεξε λίγο τι λες στον περίγυρο σου. Την Παρασκευή που γίνεται η Ηλιακή Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο πρόσεξε αρκετά τον οικογενειακό σου τομέα. Φρόντισε να τον προφυλάξεις από εξωτερικούς κινδύνους και απόφυγε να εκνευριστείς. Η διαλλακτικότητα σου θα είναι η λύση στις άσχημες επιρροές της Έκλειψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την εβδομάδα να αφεθείς στις καταστάσεις που έρχονται γιατί θα είναι πολύ θετικές. Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πολλά αρκεί να του δώσεις τις ευκαιρίες. Μην καταναλώνεσαι σε διάφορα αλλά θέματα και παραμελείς την σχέση σου. Και αν δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου κάποιο ταίρι τώρα η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και είναι σίγουρο ότι κάτι πολύ καλό θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πάντα με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Αυτό θα γίνει και αυτή την περίοδο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις γιατί ήδη έχεις φορτωθεί με πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον. Αυτή την περίοδο μην κλείσεις τίποτε οικονομικό.

♌ Λέων 

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα αγαπητέ Λέοντα. Ο Ερμής από την Πέμπτη θα είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα προκύψουν πολλά οικογενειακά προβλήματα όπως και θέματα με παιδιά. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα ώστε όλα να πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εβδομάδα που θα οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Θα σε συμβούλευα να ξεχάσεις όλα αυτά που σε έχουν στεναχωρήσει και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα είναι πολύ καλύτερο και για τους δυο σας. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία μην σταματάς την αναζήτηση γιατί ο καιρός πλησιάζει που η γνωριμία έρχεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Θα κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας και θα μπορείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
♍ Παρθένος 

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές με διαφορετικό μάτι αγαπητέ Παρθένε. Ο Ερμής από την Πέμπτη θα είναι ανάδρομος θα φέρει αρκετές παρανοήσεις. Θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις χωρίς να το καταλάβεις. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο πρόσεξε αρκετά παρασκηνιακές καταστάσεις και κακόβουλα άτομα. Απόφυγε να μιλήσεις για προσωπικά σου ζητήματα σε τρίτα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα με το ταίρι σου που μέχρι τώρα σε έχουν οδηγήσει σε πολλά ερωτηματικά. Μην αφήνεις να υπάρχουν κενά στην σχέση σου γιατί έτσι απομακρύνεις το ταίρι σου από κοντά σου. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου ενδιαφέρον μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης είναι σίγουρο ότι κάτι καλό θα προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα απόφυγε να αλλάξεις πολλά πράγματα που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν αλλά πρόσεξε τι λες. Απόφυγε να δίνεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα και αυτά που σου ανήκουν και θα πάρεις ότι θέλεις. Γραφειοκρατικά νομικά θέματα απόφυγε να τα κάνεις αυτή την περίοδο.

♎ Ζυγός 

Γενικά

Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ καλή αγαπητέ Ζυγέ και θα προσπαθήσεις να κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Ο Ερμής από την Πέμπτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις. Φρόντισε ότι κάνεις να έχεις βάλει πολύ καλό προγραμματισμό από πριν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί αυτή την εβδομάδα η σχέση σου να πάρει μια άλλη τροπή που δεν την περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά μπορείς να κινηθείς ανάλογα και να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά αυτή την περίοδο. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα δημιουργηθούν πολλά οικονομικά ζητήματα που θα σε ταράξουν. Φρόντισε να τα αντιμετωπίσεις με πολύ ψυχραιμία ώστε να δεις πιο πραγματικά είναι το συμφέρον για εσένα.

♏ Σκορπιός 

Γενικά

Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε εκνευρίζουν ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να τα υλοποιήσεις αγαπητέ Σκορπιέ. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα ο περίγυρός σου με θέματα δικά του και η δική σου ψυχολογική κατάσταση αλλά και τα νεύρα σου δεν θα είναι στα καλύτερα τους. Φρόντισε να κάνεις ευχάριστη την καθημερινότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ γοητεία και θα φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις θα βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής από την Πέμπτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μερικά θέματα θα καθυστερούν αλλά θα γίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου για το μέλλον. Θα κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Αυτή την περίοδο θα έχεις αρκετή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα αλλά καλύτερα να τις αφήσεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.

♐ Τοξότης 

Γενικά

Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν αγαπητέ Τοξότη τις καλύτερες επιρροές τους και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περίμενες. Ο Ερμής από την Πέμπτη θα είναι ανάδρομος και σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά την επικοινωνία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη που είναι στην Παρθένο σε ευνοεί και μπορείς να θέσεις όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου επί τάπητος να τα συζητήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα ικανοποιήσει και εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν μιλάς ακόμη την μοναξιά είναι καιρός να σταματήσεις. Θα είναι αυξημένη η κοινωνικότητα σου και ο ερωτισμός σου και σίγουρα εκεί κάπου έξω σε περιμένει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε εκνευρίζουν γιατί τώρα ήρθε η περίοδος που πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο μην κάνεις καθόλου καινούργια ξεκινήματα και οικονομικές συναλλαγές γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται.

♑ Αιγόκερως 

Γενικά

Η δημιουργία που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ εμφανής αγαπητέ Αιγόκερε. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Ο Ερμής από τν Πέμπτη θα είναι ανάδρομος και θα φέρει μερικές παρανοήσεις. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αγαπητέ Υδροχόε και με τις θετικές επιρροές των πλανητών θα μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε κάνουν να περνάς πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός που μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέση σου ή την επισημοποίηση της. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι και η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου κινήσου γρήγορα γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα θα κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου από εκεί που δεν το περίμενες. Θα σε κουράσει αρκετά να πείσεις τους συνεργάτες σου για αυτά που θέλεις να κάνεις στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αργότερα.
♒ Υδροχόος 

Γενικά

Ξεκινάει για εσένα μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας αγαπητέ Υδροχόε. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου θα προκύψουν κάποια προβλήματα με άτομα που δεν το περίμενες. Δυστυχώς θα σε διαβάλλουν αυτά τα άτομα που στο παρελθόν υποστήριζες και βοηθούσες. Κράτησε την ψυχραιμία σου να περάσει η περίοδος αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις για την σχέση σου στο μέλλον. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις μια χαρά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις και θέματα που είναι στάσιμα. Ο Ερμής από την Πέμπτη θα είναι ανάδρομος και θα υπάρχουν μερικές παρανοήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις εδώ και πολύ καιρό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται.

♓ Ιχθύς 

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν. Ο Ερμής από την Πέμπτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποια μικρά προσωρινά προβλήματα θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από την Παρθένο σε ευνοεί και η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ χαλαρά επίπεδα αυτή την περίοδο. Μπορείς να ταράξεις λίγο τα νερά αν κάνεις μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σου ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι αν λίγο κουνήσεις το δακτυλάκι σου και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης την γνωριμία θα την κάνεις και έτσι όπως την θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις αρκετό δυναμισμό και θα έχεις πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Την Παρασκευή που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα ταξίδια ή να υπογράψεις συμφωνίες γιατί δεν θα έχουν την επιτυχία που θέλεις. Απόφυγε να παρουσιάσεις αυτή την περίοδο στους άλλους πράγματα που μπορεί να σκέφτεσαι για το μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή. Γραφειοκρατικά, νομικά θέματα δεν ευνοούνται.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ