Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αλλαγή πλακόστρωτου στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας

Επιτέλους!
Σύμβαση για το έργο «Ανακατασκευή Τμήματος Πεζοδρόμου Εμπορικού Κέντρου» υπογράφτηκε, το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2018. Το έργο αφορά την αποξήλωση του τσιμεντοστρωμένου τμήματος του πεζόδρομου του Εμπορικού Κέντρου της
Βέροιας και την αντικατάστασή του με κυβόλιθους. Προβλέπεται επίσης αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού και αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων του συγκεκριμένου τμήματος.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής αναμένεται να αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του αστικού κέντρου, διευκολύνοντας την εμπορική δραστηριότητα και τη διέλευση των πεζών.
Η σύμβαση υπογράφτηκε μεταξύ του Δημάρχου Βέροιας, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών, Αθανάσιου Σιδηρόπουλου, και του νόμιμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας «ΠΑΣΙΔΗΣ Α & ΣΙΑ Ε.Ε.».

1 σχόλιο:

  1. Θ' ἀντικαταστήσουν, λέει, τὸ τσιμέντο μὲ κυβόλιθους! Πάλι καλντερίμι θὰ τὸ κάνουν; Ῥάβε - ξήλωνε, δουλειά νὰ μὴ σοῦ λείπῃ. Βάλτε ἄσφαλτο, ρεεέ! Τί πειράζει ν' ἀσφαλτοστρώνωνται οἱ πεζόδρομοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ