Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανταχού παρών ο Σύλλογος της Χαρίεσσας - «Βγάζουμε γλώσσα» και στην Πατρίδα

Για ακόμα μια χρονιά ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και δοτών Μυελού των οστών Χαρίεσσας, δίνει το παρών στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» στο γήπεδο της Πατρίδας. Σκοπός του να κάνει τη λευχαιμία παρελθόν και να «Χαρίσει Ζωή» σε συνανθρώπους μας.
Το σταντ του Συλλόγου της Χαρίεσσας θα το βρείτε κάθε βράδυ, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 που θα διαρκέσουν οι εκδηλώσεις, μπαίνοντας στο γήπεδο της Πατρίδας, στα δεξιά σας.
Εκεί, θα βρείτε τα παλιά αλλά και τα νεαρά μέλη του Συλλόγου, τους συνεχιστές του σπουδαίου αυτού έργου, που εργάζονται εθελοντικά δίνοντας το παρών σε κάθε εκδήλωση και όπου αλλού τους ζητηθεί. Θα σας ενημερώσουν πλήρως για τη δωρεά δείγματος και θα μπορέσετε και εσείς να γίνεται εθελοντές δότες μυελού των οστών, μέσα από την απλούστατη διαδικασία, με λήψη σάλιου με μπατονέτα. Η σύμπραξη Ευστάθιος Χωραφάς - Χαρίεσσα, στάθηκε τυχερή στο παρελθόν, αφού εθελοντής δότης, το δείγμα του οποίου λήφθηκε στο γήπεδο της Πατρίδας, υπήρξε ένας από του 30 πλέον συμβατούς δότες που βγήκαν μέσα από τις λίστες του Συλλόγου και έσωσε ακόμα μια ζωή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ