Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πιο ευχάριστο σχολικό κουδούνι χτύπησε στο 4ο Δημοτικό Βέροιας

Στις 08:30 το πρωί της Δευτέρας 2 Ιουλίου χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, που άνοιξε ξανά τις πόρτες του για να φιλοξενήσει το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μου» που διοργάνωσε για πρώτη φορά ο δήμος Βέροιας. 135 παιδιά που επιλέχθηκαν βάσει κριτηρίων, χωρίστηκαν
σε 7 τμήματα και μαζί με 65 εθελοντές, θα περάσουν δύο ευχάριστες και δημιουργικές εβδομάδες, χωρίς σάκα, χωρίς βιβλία, αλλά γεμάτες δραστηριότητες.

Την πρώτη μέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε παραμυθοϊστορίες, αθλητισμό, κυκλοφοριακή αγωγή, εικαστικά, παιχνιδομαγειρέματα, μουσικά παιχνίδια, μαθήματα τοπικής ιστορίας και σωστής διατροφής, κηπουρική, μαθηματικά παιχνίδια, χορούς, πειράματα φυσικής, κ.α.., καθώς και επίσκεψη της κινητής βιβλιοθήκης Βέροιας. Ανάλογες θα είναι και οι δραστηριότητες των υπόλοιπων ημερών, έως και τις 16 Ιουλίου που ολοκληρώνεται το πρόγραμμα. Δείτε φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ