Ποιότητα και οικονομία στο κρεοπωλείο «Άρωμα»!

Νέες προσφορές στο κρεοπωλείο «Άρωμα». Για αυτή την εβδομάδα και έως το Σάββατο 7/7 σας προσφέρουμε:
Μπριζόλα χοιρινή λαιμού ΜΟΝΟ 3,99€/κιλό
Κιμάς ανάμεικτος (μοσχάρι+χοιρινό) ΜΟΝΟ 5,90€/κιλό
Επωφεληθείτε των

προσφορών μας είτε τηλεφωνικά στο 2331071823 με παράδοση στο χώρο που εσείς επιθυμείτε, ή ελάτε από το κατάστημα μας Βενιζέλου 54 και βρείτε περισσότερες προσφορές ημέρας καθώς επίσης και τους ολόφρεσκους κωδικούς μας που τόσο έχετε αγαπήσει.

Επίσης στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε κατά αποκλειστικότητα το μοσχαράκι ΑΡΩΜΑ-Ω3. Το εκλεκτό αυτό τρόφιμο, αποτέλεσμα ιδιαίτερης πρακτικής στην παραγωγή βόειου κρέατος, προέρχεται από επιλεγμένες φυλές βοοειδών όπως οι charolais - aubrac, limousin και blonde d'aquitaine. Τα ταυρίδια επιλέγονται και εισάγονται από τους κορυφαίους οίκους της Γαλλίας σε ηλικία 6 μηνών. Εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής στην πρότυπη μονάδα της «Φάρμας Κουτσιώφτη» και διατρέφονται με ειδικό μίγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η ξεχωριστή του γεύση, μετατρέπει το κρέας «Άρωμα» σε αντικείμενο πόθου αμέσως αφότου το δοκιμάσουμε.

Ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη σας με την άριστη ποιότητα και πάντα με τις καλύτερες τιμές.

Κρεοπωλείο «Άρωμα»
Βενιζέλου 54
Τηλ.: 2331071823

Χοιρινό κότσι...  Μαριναρισμένο με  ρoζ πιπέρι και εστραγκόν

SU-VEAL...  Μοσχαρίσια σουβλάκια Άρωμα, από εκλεκτά και μαλακά κομμάτια κρέατος, γαρνιρισμένα με αλάτι Μεσσολογγίου και ρίγανη Ολύμπου

Γλυφειτζούρι χοιρινό... Με ολόκληρη χοιρινή πανσέτα, εκλεκτό κασέρι και χρωματιστές πιπεριές

Μιλφέιγ χοιρινό strip_loin... Mε γέμιση φέτα και πιπεριά, παναρισμένο σε χρυσή φρυγανιά καλαμποκιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ