Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρεμιέρα με Νίκο Ζωιδάκη έκανε η Πατρίδα

Συνέχεια απόψε με ποντιακό γλέντι με Παρχαρίδη, Σοφιανίδη και Κουρτίδη
Πιστός στο ραντεβού του με την Πατρίδα, για περισσότερο από μια δεκαετία, ο Νίκος Ζωιδάκης τίμησε για ακόμα μια χρονιά τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς»,
ανοίγοντας το εξαήμερο μάλιστα το εξαήμερο πρόγραμμα, με μια μεγάλη εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου 21/7.


Πριν την έναρξη της βραδιάς, τελέστηκε ο αγιασμός, ενώ ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» και του Συλλόγου Κρητικών Ημαθίας.
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρόεδρος του «Ευστάθιος Χωραφάς» Αντώνης Καγκελίδης, που αφού ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς των εκδηλώσεων, τους εθελοντές που ψήνουν και εξυπηρετούν τον κόσμο για όλο το εξαήμερο και όλους όσους συμβάλλουν στην επιτυχία των εκδηλώσεων. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πολιτικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όσοι επικυρώσουν τη συμφωνία για τη Μακεδονία θα βρουν τον κόσμο μπροστά τους, ενώ είπε θα ακολουθήσουν πολλά συλλαλητήρια.
Τη σκυτάλη πήρε ο Νίκος Ζωιδάκης, τινάζοντας την Πατρίδα μέχρι αργά το βράδυ με κρητικά ακούσματα, ενώ φυσικά δεν έλειψε και το ποντιακό στοιχείο. Απόψε σειρά έχει ποντιακό γλέντι με τους Παρχαρίδη, Σοφιανίδη και Κουρτίδη (τιμή εισόδου 5€ με 2 κρεατικά). Δείτε φωτογραφίες:


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ