Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πότε θα απομακρυνθούν οι αφίσες του ΚΚΕ;

Διάσπαρτα σε πολλά σημεία της πόλης βρίσκονται τα πανό του ΚΚΕ που καλούν τον κόσμο σε πολιτικές ομιλίες στη Θεσσαλονίκη και τη Νάουσα, με αφορμή τα 100 γενέθλια του κόμματος. Ήδη πέρασε ένας μήνας από τις εν λόγω ομιλίες και ουδείς φιλοτιμήθηκε να κατεβάσει τις παράνομες «διαφημίσεις».
Όταν βέβαια αναρτά κάποια επιχείρηση παράνομες διαφημιστικές αφίσες τα πρόστιμα πέφτουν βαριά (βέβαια, ενίοτε... χαλαρώνουν). Πρώτο ερώτημα:

Πότε θα κατέβουν τα πανό; Δεύτερο ερώτημα: Βεβαιώθηκε η σχετική παράβαση από τις υπηρεσίες του Δήμου ή της Αστυνομίας;

5 σχόλια:

  1. Ὅ,τι σχετίζεται μὲ τὸ ΚΚΕ ἔχει μουσειακὴ ἀξία. Μήπως ἐκρίθησαν διατηρητέα τὰ πανώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι σχετίζεται με το ΚΚΕ έχει διαχρονική αξία. Ό,τι μυρίζει μούχλα και φορμόλη σχετίζεται με το παπαδαριό ...

      Διαγραφή
  2. Οι κουμουνιστες προφανως δεν πιανονται απο τον νομο. Αληθεια γιατι ενας εισαγγελεας δεν τους ασκησε διωξη για προπαρασκευαστικες πράξεις εσχάτης προδοσιας; Συμφωνα με το καταστατικό τους επισημως λεν οτι εχουν σκοπο να επιβαλουν δικτατορία του προλεταριατου! Ύστερα απο αυτο περιμενετε να τους κανει μηνυση για παρανομη διαφημιση η δημοτικη αστυνομια; Ποιος θα τολμησει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ