Quantcast

http://picasion.com/

Πέθανε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή

Τη μάχη για ζωή έχασε σήμερα Κυριακή 01/07 η Τζέσυ Παπουτσή. Η αγαπημένη ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2014 είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή
«JOY» του ΣΚΑΪ: «Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω «θα είναι από περούκα»…


Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία».



Η Τζέση Παπουτσή γεννήθηκε και μεγαλώσε στην Αθήνα, και είχε στο ενεργητικό της αμέτρητες θεατρικές επιτυχίες και όχι μόνο. Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονται από το 1995, και είχε αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ