Quantcast

http://picasion.com/

Παναγιώτη + Ελένη να ζησετε!

Ο simple chic καλοκαιρινός γάμος του Παναγιώτη και της Ελένης πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου στα Τρίκαλα Ημαθίας. Το νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, επιλέγοντας για κουμπάρο τους τον καλό τους φίλο
Κωνσταντίνο Μπινιάκο. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Τρίκαλα Ημαθίας, που στολίστηκε στις αποχρώσεις του λευκού για να υποδεχθεί τον Παναγιώτη, την Ελένη και όλους τους συγγενείς και φίλους που παραβρέθηκαν στην πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. 
Το στυλ του γάμου που επέλεξαν ήταν απλό και κομψό ταυτόχρονα, χωρίς υπερβολές. Τούλι και δαντέλα συνέθεσαν το ελαφρύ, καλοκαιρινό και σικάτο νυφικό της Ελένης, με αέρινη τούλινη φούστα και δαντελένιο μπούστο με βαθύ ντεκολτέ τύπου V-neckline και καλοδουλεμένες λεπτομέρειες που το έκαναν ξεχωριστό και πολύ σύγχρονο. Ο Παναγιώτης επέλεξε ένα μπλε κοστούμι σε μοντέρνα γραμμή, γιλέκο και γραβάτα στους ίδιους χρωματισμούς και καφέ παπούτσια.
Μετά την όμορφη τελετή, ακολούθησε δεξίωση, με το ζευγάρι και τους καλεσμένους του να διασκεδάζουν μέχρι αργά. Δίπλα τους καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας του γάμους τους, ήταν ο φωτογραφικός φακός του Σάκη Χασαπέτη (Photo Hasapetis). Παναγιώτη και Ελένη να ζήσετε! Δείτε φωτογραφίες:
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ