Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον ορεινό Μαραθώνιο στη Γαλλία συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας

Στον ορεινό Μαραθώνιο του Mont Blanc στο Chamonix της Γαλλίας συμμετείχαν την Κυριακή 1/7 οι δρομείς του Συλλόγου Βέροιας και μέλη της ομάδας Sportstraining -Karagiannis από την Βέροια, Βεργώνης Κώστας και Γκατζίκης Γιώργος. Οι δρομείς συμμετείχαν στα 42χλμ du Mont Blanc με συνολική
υψομετρική 2730μ. Οι Καντζίκης Γιώργος και Βεργώνης Κώστας, ζώντας για πρώτη φορά την απίστευτη αυτή εμπειρία διεθνούς ορεινού αγώνα, τα κατάφεραν πάρα πολύ καλά καταλαμβάνοντας, ο Καντζίκης την 233η θέση με επίδοση 6:17’15’’ και ο Βεργώνης την 1432 θέση με επίδοση 8:53’56’’, ανάμεσα σε 2000 συμμετέχοντες δρομείς.

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και ο Βεροιώτης δρομέας Θεοδωρίδης Τεο της ομάδας Sportstraining -Karagiannis. Συγκεκριμένα ο Θεοδωρίδης Τεο συμμετείχε στις 29/6 στα 92km du Mont Blanc με συνολική υψομετρική 6220μ και κατέλαβε την 306η θέση της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 1200 δρομείς και την 25η θέση στην ηλικιακή κατηγορία του με επίδοση 19:30’13’’
Το τέταρτο μέλος της ομάδας, Γιαγτζόγλου Θοδωρής υποστήριξε τους δρομείς μας εφόσον δεν ήταν στο πρόγραμμα του να αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ