Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουτσογιάννης προς Σκουρλέτη: «Αποσύρετε το έκτρωμα - σχέδιο νόμου»

Δεν άργησε να έρθει η πρώτη αντίδραση δημάρχου από την Ημαθία, μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και την απόφαση του υπουργού να διεξαχθούν οι δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019. Ο Νίκος Κουτσογιάννης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook άστραψε και βρόντηξε,
αναφέροντας πως θα πρέπει άμεσα να αποσυρθεί το έκτρωμα - σχέδιο νόμου όπως το χαρακτήρισε. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του Δημάρχου Νάουσας:

«Πρώτη αντίδραση αιρετού άρχοντα στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών της Αυτοδιοίκησης. Με αφορμή την τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνουν εκλογές τον Μάιο του 2019, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης πιάνει όλο το κάδρο του σχεδίου νόμου "Κλεισθένης", το χαρακτηρίζει έκτρωμα που απορυθμίζει τη λειτουργία της αυτοδιοίκησης προς όφελος μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, και ζητά την απόσυρσή του.

Απίστευτα πράγματα από τον Σκουρλέτη και την κυβέρνηση. Ο εμπαιγμός των τοπικών κοινωνιών σε όλο του το μεγαλείο. Πέρα από το γεγονός ότι το προτεινόμενο σχέδιο νόμο είναι ένα τερατούργημα που καταστρέφει την αυτοδιοίκηση και τις τοπικές κοινωνίες στο έλεος μικροκομματικών σκοπιμοτήτων, ήρθε και η τροπολογία 16 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για παράλληλη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών μαζί με τις ευρωεκλογές. Ακόμη ηχεί στα αυτιά μου η διάπυρη τοποθέτηση του Σκουρλέτη στη ΓΣ της ΚΕΔΕ πως οι εκλογές πρέπει να αποσυνδεθούν από τις ευρωεκλογές για να μη νοθεύεται στο πλαίσιο κομματικών επιλογών η ψήφος των πολιτών. Αλήθεια, ποιος κοροϊδεύει ποιόν; Αποσύρετε το έκτρωμα - σχέδιο νόμου που απορυθμίζει τη λειτουργία της αυτοδιοίκησης και πάρτε ως βάση δημιουργίας μιας πραγματικής και αποτελεσματικής μεταρρύθμισης προς όφελος των τοπικών κοινωνιών τις προτάσεις που έχει καταθέσει η ΚΕΔΕ. Επιτέλους, ας προσφέρετε μια πραγματικά θετική υπηρεσία στην τοπική αυτοδιοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ