Ο Γιάννης Μηνάς ο νέος πρόεδρος Μακροχωρίου

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (11/7) οι αρχαιρεσίες των μελών του Μακροχωρίου, από όπου εξελέγη η νέα διοίκηση της ομάδας. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Μηνάς, μέχρι πρότινος Γενικός Αρχηγός στο ανδρικό τμήμα ωστόσο το συγκεκριμένο πόστο του είναι γνώριμο, καθώς διετέλεσε στο
παρελθόν πρόεδρος της Ακαδημίας Βέροιας. Ο αδελφός του Χρήστος θα είναι αυτός που θα αναλάβει πρόεδρος της Ακαδημίας Μακροχωρίου, που μετρά πάνω από 150 εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, με τη νέα διοίκηση να σκοπεύει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην οργάνωση και τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής.
Στη διοίκηση παραμένει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος, Γρηγόρης Παπακωνσταντίνου ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο ενώ όσον αφορά την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος, ο Γρηγόρης Ηλιάδης θα παραμείνει στο πόστο του προπονητή.


Εκτός των άλλων, έχουν ήδη ανανεώσει το 90% των ποδοσφαιριστών από την απερχόμενη σεζόν ενώ έχουν ήδη συμφωνήσει έξι παίκτες οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα. Τέλος, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή του εμβλήματος της ομάδας.


sportsup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ