Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το μεγαλύτερο ερωτικό σκάνδαλο που συγκλόνισε τη Βέροια για πάνω από 20 χρόνια

Μύθος ή πραγματικότητα;
Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα που απασχόλησαν για πολλά χρόνια την πόλη της Βέροιας. Τι και αν βρισκόμασταν στην συντηρητική κοινωνία της δεκαετίας του 1980, η πρωτεύουσα της Ημαθίας είχε συγκλονιστεί από ένα σκάνδαλο που ισοδύναμό του
δεν είχε ξαναγίνει. Μάλιστα, οι φήμες εκείνης της εποχής μιλούσαν ξεκάθαρα με ονόματα, τοποθεσίες και καταστάσεις, ενώ ποτέ δεν αποδείχθηκε αν το εν λόγω περιστατικό ήταν αληθινό ή όχι. Κάποιοι ανέφεραν πως άπτεται στην σφαίρα της φαντασίας ορισμένων, ενώ διάφοροι άλλοι... «καλοθελητές» υπερασπίστηκαν το γεγονός, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως βρισκόντουσαν στον γάμο και έζησαν από κοντά την συγκεκριμένη... τραγωδία! Πέτρα του σκανδάλου ήταν μια πολύ σέξι Βεροιώτισσα, η οποία αποδείχθηκε τόσο ατίθαση και προκλητική που κατάφερε να διαλύσει τον ίδιο της τον γάμο κατά την διάρκεια της δεξίωσης. Ο λόγος;

Οι ερωτικές περιπτύξεις που είχε στην τουαλέτα του μαγαζιού με τον κουμπάρο μόλις 3 ώρες μετά το μυστήριο στην εκκλησία. Η ολιγόλεπτη απουσία της από την δεξίωση έγινε αντιληπτή από τον γαμπρό, ο οποίος την αναζήτησε και τελικά την βρήκε να ερωτοτροπεί στην τουαλέτα, με τον άνθρωπο που λίγη ώρα πριν, τον είχε στεφανώσει. 

Αμέσως μετά, πήγε μόνος του στην πίστα, πήρε το μικρόφωνο και ανακοίνωσε πως ο γάμος διαλύεται, επειδή έπιασε την γυναίκα του με τον κουμπάρο. Μάλιστα, γυρνώντας προς το μέρος των τραπεζιών που καθόταν το σόι της νύφης, τους ζήτησε να την πάρουν πίσω και να αποχωρήσουν.

Το ρεπορτάζ εκείνης της εποχής ανέφερε πως πρωταγωνιστές του ερωτικού δράματος ήταν ένας επιχειρηματίας και ένας πολύ γνωστός αθλητής. Όσο κι αν ρωτήσαμε, όσο κι αν προσπαθήσαμε να μάθουμε αν τελικά το εν λόγω περιστατικό ήταν μύθος ή πραγματικότητα, ποτέ δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες. 

Ίσως γιατί απλά ήταν ένα ψέμα, ίσως γιατί κάποιοι θα ήθελαν να το παρουσιάσουν σαν ψέμα. Η ουσία είναι ότι για πάνω από 20 χρόνια, το ερωτικό αυτό σκάνδαλο συγκλονίζει τη Βέροια και έχουν ακουστεί σενάρια επί σεναρίων για το εν λόγω ζευγάρι και τον ατίθασο κουμπάρο που δεν δίστασε να διαλύσει τον γάμο του καλύτερού του φίλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ