Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντοπίσαμε το πιο funky και λαχταριστό αστικό λεωφορείο στη Βέροια!

Τα burger και τα pancakes του «Piazza Panera» βγήκαν στους δρόμους!
Είδαμε καλά; Ο Ποπάι, ο Σκούμπι Ντου, οι Θάντερκατς και ο Γκάρφιλντ κυκλοφορούν με αστικό στη Βέροια τρώγοντας burger; Καλά είδαμε. Οι αγαπημένοι ήρωες των ρετρό κινουμένων σχεδίων εδώ και λίγες μέρες κόβουν
βόλτες με αστικό στην πόλη, κρατώντας μάλιστα λαχταριστά burger και σάντουιτς και απολαμβάνοντας γλυκά και αλμυρά pancakes. Και όλα αυτά χάρη στο «Piazza Panera», το αυθεντικό burgerαδικο της Βέροιας, που επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο, ντύνοντας ένα αστικό λεωφορείο, για να διαφημίσει το μενού του. 
Στα παράθυρα, στη θέση των επιβατών, απεικονίζονται οι καρτούν ήρωες, ενώ όλο το λεωφορείο έχει ντυθεί με τα χρώματα του Panera και τα δυνατά χαρτιά του μενού του! Ποτέ κανείς δεν κοίταξε με τόση... λαχτάρα ένα αστικό! Αν το πετύχετε στο δρόμο και σας ανοίξει και εσάς, όπως και σε εμάς, η όρεξη για burger, steak, σάντουιτς, πρωινό ή brunch, ξέρετε το δρόμο... Πιερίων 46!

Πιερίων 46, Βέροια
Τηλ. 2331301990







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ