Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν φαντάζεστε ποια έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της Αλεξάνδρας και του Αριστομένη

Το περασμένο Σάββατο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον πλαστικό χειρουργό από τη Βέροια, Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το μυστήριο τελέσθηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι και ήταν παραμυθένιο. Στο ίδιο κτήμα, ακολούθησε αμέσως μετά η γαμήλια
δεξίωση, στην οποία ο χορός και το τραγούδι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το ζευγάρι τίμησε όλες τις παραδόσεις και φυσικά έκοψε και την γαμήλια τούρτα με το δικό του τρόπο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Αλεξάνδρα μάζεψε τις φίλες της και πέταξε τη νυφική ανθοδέσμη. Η τυχερή που κατάφερε και την έπιασε δεν ήταν άλλη από το κορίτσι του Mykonos Live Tv, Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η νεαρή δημοσιογράφος, μάλιστα, η οποία έχει ρίζες από τη Νιγηρία φωτογραφήθηκε κρατώντας την με περηφάνια και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Και ΝΑΙ λοιπόν... Είμαι το κορίτσι που έπιασε την ανθοδέσμη από την αγαπημένη μου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Βρε λες;», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ