Quantcast

http://picasion.com/

Καλή εμφάνιση στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας από τους αθλητές του «Ο.Α. Αλέξανδρος Βέροιας»

Επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης «Αλέξανδρος Βέροιας» και στο 4ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο σε Γιαννιτσά και Έδεσσα. Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν ο Μαϊόβης Γιώργος ο οποίος έκανε πολύ
καλό αγώνα και έδειξε πιο έτοιμος από την πρώτη του συμμετοχή. Στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκε η Μανωλοπούλου Ανθή η οποία κατέκτησε την 3η θέση. Στην κατηγορία Α16 ο Μιχάλης Ανανιάδης, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κατάφερε μετά από διαδοχικές νίκες να φτάσει στο μεγάλο τελικό αφού νωρίτερα απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό, κατακτώντας τελικά τη 2η θέση χάνοντας στο σούπερ tie break 11-9 μετά από σκληρή μάχη.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο νεαρό αθλητή ο οποίος δείχνει τους τελευταίους μήνες να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση υπό την καθοδήγηση του προπονητή του κ Κουκουλομάτη Σταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ