Quantcast

http://picasion.com/

Ατέλειωτος πόνος: Νεκρά τα δίδυμα αγνοούμενα κοριτσάκια

Βρέθηκαν αγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους
Μέσω εξέτασης DNA ταυτοποιήθηκαν ανάμεσα στους νεκρούς της εθνικής τραγωδίας η Σοφία και η Βασιλική Φιλιππόπουλου. Τα δίδυμα κορίτσια 9 ετών, παραθέριζαν με τους παπούδες τους στο Μάτι και αγνοούνταν
από την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς η οποία κατέκαψε την ανατολική Αττική. Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, όπως αποκάλυψε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας Γιώργος Τσούκαλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα δύο κοριτσάκια βρέθηκαν σφιχταγκαλιασμένα με τον παππού και την γιαγιά τους στο χωράφι όπου 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.  
Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία των δύο κοριτσιών είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις και είχε γίνει πρώτη είδηση στον βρετανικό Τύπο, ενώ για την εξεύρεση τους είχε εκδοθεί και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Ο τραγικός πατέρας της οικογένειας είχε απευθυνθεί από την επομένη της τραγωδίας σε όλες τις αρμόδιες αρχές και είχε δώσει δείγμα DNA προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας για την εξεύρεση των δύο κοριτσιών του. 

Παρακολουθώντας το τηλεοπτικό πρόγραμμα είχε αναγνωρίσει λανθασμένα, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, τις κόρες του στα πρόσωπα δύο κοριτσιών που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος που βοηθούσε στις επιχειρήσεις διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.

Το πρωί της Παρασκευής οι γονείς της μητέρας της οικογένειας είχαν προσέλθει στο εργαστήριο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών που βρίσκεται στο Γουδί, προσκομίζοντας προσωπικά αντικείμενα και παιχνίδια των δύο κοριτσιών και παρείχαν συμπληρωματικό υλικό DNA για να συνδράμουν στην έρευνα των ιατροδικαστών. 

Λίγες ώρες αργότερα το χειρότερο σενάριο επαληθεύτηκε. Τα δύο αγγελούδια τελικά, όπως έδειξε η ταυτοποίηση του γενετικού υλικού, έχασαν τη ζωή τους τη μοιραία εκείνη νύχτα. Στην αγκαλιά της γιαγιάς και του παππού τους, που δεν τα άφησαν ούτε στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ