Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αριστομένης + Αλεξάνδρα: Ένας λαμπερός γάμος - υπερπαραγωγή!

Ο πολυαναμενόμενος γάμος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Βεροιώτη πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε κτήμα στο Τατόι και ήταν όπως ακριβώς τον περιμέναμε... εντυπωσιακός
και παραμυθένιος! Η νύφη ξεκίνησε από νωρίς την προετοιμασία της, έχοντας στο πλευρό της, όχι μόνο συγγενείς και πολλούς φίλους και φίλες της, αλλά μια κορυφαία ομάδα κομμωτών, μακιγιέζ και στυλίστα.
Ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο κομμωτής της Μενεγάκη, ήταν αυτός που επιμελήθηκε τον υπερ-κότσο της Αλεξάνδρας αλλά και το χτένισμα της δεξίωσης, ενώ τα δυο της νυφικά, το πριγκιπικό και ρομαντικό του μυστηρίου και το σέξι της δεξίωσης, σχεδίασε η φίλη της και μια εκ των κουμπάρων, Άννα Βενέτη.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία με ένα μαύρο σπορ αυτοκίνητο αντίκα ενώ η νύφη, σχεδόν μια ώρα αργότερα από τον Αριστομένη, έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο κτήμα επάνω σε άμαξα, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Το ζευγάρι τροφοδότησε με άπειρα stories τα social media, θέλοντας να μοιραστεί με όλους τις στιγμές της προετοιμασίας. Η Αλεξάνδρα, ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο που την οδηγούσε στο χώρο του μυστηρίου, ανέβαζε insta stories κάνοντας μάλιστα και χιούμορ αν θα πάει ή όχι τελικά στην εκκλησία. 
Οι καλεσμένοι πολλοί και λαμπεροί, ανάμεσά τους οι φίλες της και συμπαίκτριες της Αλεξάνδρας από το «My Style Rocks», όπως η Ιωάννα Τουνη, η Υβόννη και η Βρισηίδα, άνθρωποι της show biz, μοντέλα, επιχειρηματίες, γιατροί αλλά και αρκετοί βεροιώτες, που ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα για να παραστούν στον υπέρλαμπρο γάμο. 
Το ζευγάρι έκανε... φαντασμαγορική είσοδο στον χώρο της δεξίωσης που φιλοξενήθηκε στο ίδιο κτήμα όπου είχε γίνει λίγο πριν και ο γάμος τους, υπό τους ήχους του Νίκου Βέρτη, με την Αλεξάνδρα να φοράει το δεύτερο, πιο σέξι νυφικό της. Το ζευγάρι επέλεξε για τον πρώτο τους χορό μια κλασσική πλέον ροκ μπαλάντα, ενώ ο Αττικός ουρανός φώτισε από τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα. Εκεί περίμενε και μια έκπληξη του Αριστομένη στην Αλεξάνδρα, η αγαπημένη της τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που τραγούδησε στη δεξίωση για περισσότερο από μια ώρα. Το μικρόφωνο πήρε και ο Μπο, ενώ οι καλεσμένοι διασκέδασαν μέχρι τα ξημερώματα σε ένα ξέφρενο πάρτι υπό τους ήχους του dj
Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι selfies και οι live μεταδόσεις στα social media έρεαν άφθονα, ενώ ακόμα και γερανός είχε επιστρατευθεί προκειμένου να αποθανατίσει τις στιγμές του ζευγαριού από κάθε οπτική γωνία. Δείτε φωτογραφίες:




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ