Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχονται 30 κάδοι ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών στη Βέροια - Πού θα τοποθετηθούν

Κάδοι για τη συλλογή χρησιμοποιημένων ειδών ένδυσης και υπόδησης θα τοποθετηθούν σε πρώτη φάση από το δήμο Βέροιας, σε διάφορα σημεία στην πόλη της Βέροιας αλλά και πέντε χωριά του δήμου, όπως η Βεργίνα, το Μακροχώρι, ο Άγιος Γεώργιος, η Πατρίδα και τα Ριζώματα. Πρόκειται για τους πρώτους
30 κάδους ανακύκλωσης που θα τοποθετηθούν στο δήμο, το περιεχόμενο των οποίων, θα μπορεί να αξιοποιηθεί μέχρι 2 τόνους το χρόνο. Τα χρησιμοποιημένα ρούχα και παπούτσια θα πλένονται και θα απολυμαίνονται και θα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Βέροιας.

«Πρόκειται για τους 30 πρώτους κάδους που θα τοποθετηθούν, σε μια προσπάθεια για την ανακύκλωση και τη μείωση των απορριμάτων. Ελπίζουμε να έχει αποτέλεσμα και ευελπιστούμε στη βοήθεια του κόσμου. Είναι άσχημο θέαμα ρούχα και παπούτσια πεταμένα εντός και εκτός των κάδων. Ενώ τα ρούχα αυτά, πλυμένα και απολυμασμένα, θα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν από συνανθρώπους μας μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου», ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος.

Τα σημεία που θα τοποθετηθούν οι κάδοι είναι τα εξής:
1. Πρόνοια
2. 4ο ΔΣ (πίσω από το γήπεδο)
3. Γαλαξίας
4. Πυροσβεστική
5. Γιοτζαλίκια Ρωμανίας
6. Εργατικές
7. Αγίους Αναργύρους
8. Ελιά
9. ΔΣ ΙΚΑ
10. Άγιος Αντώνιος
11. Πλατεία Κόραμα
12. Δημαρχείο
13. Σχολείο Πανόραμα
14. Ξενοδοχείο Μακεδονία
15. Φόρος Πιερίων
16. Αστυνομία και Σχολείο
17. 10ο ΔΣ
18. Αγία Παρασκευή
19. 9ο ΔΣ ή Πλατεία Καπετανίδη
20. Παιδική χαρά Τσερμένι
21. Ρολόι
22. 5ο ΔΣ Προμηθέας
23. Εβραϊκά
24. 2ο Γυμνάσιο Προμηθέας
25. Βεργίνα
26. Μακροχώρι (2 κάδοι)
28. Άγιος Γεώργιος
29. Πατρίδα
30. Ριζώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ