Τα Ζώδια της εβδομάδας (25/6 - 1/7)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Προβλήματα θα φέρει το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, σε Έρωτα και Χρήμα, αν δεν συγκρατηθούμε και δεν προσέξουμε. Τιθασεύουμε την τάση μας για απληστία, να μην είμαστε ικανοποιημένοι από τίποτα, να γινόμαστε υπεραισιόδοξοι, κακομαθημένοι και πιθανόν
να ξεπερνάμε επικίνδυνα τα όρια! Η λογική μας είναι μάλλον παραγκωνισμένη από εμάς και πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι, το τίμημα της υπερβολής μας!  
 ♈ Κριός

Γενικά

Προσπάθησε αυτή την περίοδο αγαπητέ Κριέ να βγεις από το καβούκι σου να ανοίξεις τα φτερά σου και να μπορέσεις να εκφραστείς ελεύθερα σε όλα αυτά που θέλεις και τα σχέδια που έχεις να πραγματοποιήσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται την Πέμπτη στον Αιγόκερω αλλά και ο Ερμής που θα μπει την Παρασκευή στον Λέοντα θα σου φέρουν όλες τις ευκαιρίες που θέλεις για να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου μην τα κρατάς μέσα σου και δεν μιλάς και χαλάει η ψυχολογία σου. Μίλησε μαζί του και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή που θα φέρει ευτυχία και σε εσένα αλλά και το ταίρι σου. Αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου να υπάρχει φρόντισε να κινηθείς ανάλογα γιατί η παρούσα περίοδος που είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα σε ευνοεί σε καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις πολύ καλά παρόλο που εσύ πάντα κάτι βρίσκεις για να τρώγεσαι. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, συνεργασίες και αλλαγές που θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και σε προβληματίζουν και προσπαθείς να βγεις από το αδιέξοδο. Απόφυγε αυτή την εβδομάδα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

♉ Ταύρος

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Ταύρε θα έχεις πολύ τρέξιμο και άγχος για να μπορέσεις για άλλη μια φορά να τα προλάβεις όλα. Είσαι από τα ζώδια που βάζουν προγραμματισμό αυτό να κάνεις και αυτή την περίοδο ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις και τρέχεις μετά να τα διορθώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά αλλά πολλές φορές έχεις πολλές εντάσεις με το ταίρι σου. Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να μιλήσεις μαζί του και να κάνεις κάποιο καινούργιο ξεκίνημα που θα φέρει και μια νότα ανανέωσης. Και αν μιλάς ακόμη με την μοναξιά δεν είσαι από τα ζώδια που το βάζει κάτω. Σε βεβαιώνω ότι την επόμενη περίοδο θα συμβεί κάτι πολύ καλό στην ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολλλή δουλειά συνεχίζεται και έχεις έντονη αβεβαιότητα για την δουλειά σου. Δεν πρέπει να ανησυχείς για τις δυνατότητες σου γιατί είναι πάρα πολλές και ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό που θα αναλάβεις θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ερμής που την Παρασκευή θα μπει στον Λέοντα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις έντονο άγχος για οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις που σε ταλανίζουν εδώ και καιρό.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Δίδυμε να ξεφύγεις από καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος και εντάσεις. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Οι πλανήτες σου δίνουν πολύ καλές επιρροές. Εκκρεμότητες που αφορούν θέματα σπιτιού αρχίζουν και λύνονται έτσι όπως θέλεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου γιατί την τελευταία περίοδο από το πολύ άγχος που έχεις υπάρχει ένας εκνευρισμός στην σχέση σου χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου. Πέρνα τον χρόνο σου με δικά σου άτομα όσο μπορείς καλύτερα και που θα πάει θα έρθει και αυτό που περιμένεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές που έχεις αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Σε βεβαιώνω ότι μπορεί τα έξοδα σου να είναι πολλά αλλά θα αρχίσουν και τα έσοδα σου να αυξάνονται.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Από την Πέμπτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα σε βάλουν αγαπητέ Καρκίνε σε πολλά ερωτηματικά. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου γιατί με το παρόν πλανητικό σύστημα που σε ευνοεί όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε έχεις σχέση είτε δεν έχεις θα πρέπει να κάνεις ένα γενικό απολογισμό σε αυτά που έχεις περάσει και να καταλάβεις τελικά τι ζητάς από το έτερον ήμισυ σου. Αν κάνεις την αυτογνωσία σου θα δεις μετά ότι όλες οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλύτερες για εσένα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι οι πλανήτες θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτο εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις και να τακτοποιήσεις και υποχρεώσεις που έχεις.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα έχεις πολύ θετικές εξελίξεις σε θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι τώρα. Με τον Ερμή που θα μπει την Παρασκευή στο ζώδιο σου η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλες. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά καλή ο δυναμισμός σου στα ύψη και έτσι θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε αγχώνουν σε βάζουν σε σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη αυτή την περίοδο να εξωτερικευτείς στο ταίρι σου και να του πεις για αυτά που αισθάνεσαι για εκείνο. Κάντο και μην αργείς καθόλου γιατί η σχέση σου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου βρίσκεται στα καλύτερα της. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει μόνιμος φίλος μην αγχώνεσαι γιατί με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου να σε ευνοεί θα την αποχωριστείς και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πας μια χαρά αλλά το τρέξιμο που έχεις είναι πάρα πολύ. Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα έξοδα που θα έχεις αυτή την περίοδο θα είναι πάρα πολλά. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα πρέπει να βάλεις πολύ προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Όλη την εβδομάδα αυτή αγαπητέ Παρθένε θα ασχοληθείς με προβλήματα που είναι σε στασιμότητα και στην επίλυση τους. Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχεις θα βρεθούν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με το ταίρι σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Κάτσε και σκέψου μήπως πρέπει να αλλάξεις και εσύ λίγο την συμπεριφορά σου; Και εσύ που ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά και δεν λέει να σε αφήσει μην χάνεις το κουράγιο σου. Βγες διασκέδασε πέρνα όσο καλύτερα μπορείς και στην πορεία έρχεται και το ταίρι που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα πάει άσχημα. Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της δουλειάς σου και τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχεις επιτυχία. Πρέπει να ηρεμήσεις να μην αγχώνεσαι να προγραμματιστείς περισσότερο και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Τα έξοδα και οι σπατάλες θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή την εβδομάδα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα αυτή αγαπητέ Ζυγέ και ειδικότερα από την Πέμπτη που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φέρει πολλές ευκαιρίες και πολλά πράγματα στην ζωή σου θα αρχίσουν και θα πάνε πολύ καλά παρόλο που εσύ βρίσκεσαι σε μια συνεχή αγωνία και άγχος για να κάνεις ακόμα περισσότερα και να είναι όλα τέλεια. Φρόντισε να βάλεις προτεραιότητες σε θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα και όλα τα άλλα έπονται και θα είναι και έτσι όπως τα θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί θα σου δίνει ακόμη περισσότερο ερωτισμό από ότι έχεις και αυτή η περίοδος θα χαρακτηρίζεται από πολύ πάθος και έντονη ανάγκη να δώσεις στο ταίρι σου αυτά που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει δίπλα σου αυτή την περίοδο κινήσου ανάλογα γιατί οι πλανήτες σου κλείνουν το μάτι ότι κάτι καλό θα συμβεί

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργατικότητα και η δυναμικότητα θα σε χαρακτηρίζουν όλη την εβδομάδα. Πρέπει να κάνεις υπομονή για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα θα σου ξεκινήσει αγαπητέ Σκορπιέ με πολύ καλές προοπτικές. Ο Ερμής που την Παρασκευή θα μπει στον Λέοντα θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές και όλα θα σου πάνε πολύ καλά και θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που είχες μέχρι τώρα να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγες ώρες και για τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς αυτή την περίοδο να εκμεταλλευτείς τις θετικές επιρροές που σου δίνει η Αφροδίτη στον Λέοντα σου ώστε να ξεπεράσεις κάποια θέματα που σε βάζουν σε ερωτηματικά στην σχέση σου. Ο ερωτισμός σου αλλά και η γοητεία σου θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να σου αρνηθεί σε τίποτε σε ότι του ζητήσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά ακόμη συνεχίζει να παραμένει στην ζωή σου αυτό το διάστημα δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Θα έρθουν ευκαιρίες που θα κάνεις την γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις τα σχέδια που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα συνεργασίες όπως και αλλαγές ευνοούνται αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα αλλά αυτή την περίοδο φρόντισε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

♐ Τοξότης

Γενικά

Οι πολλές υποχρεώσεις, το τρέξιμο και οι στόχοι που θέλεις να φτάσεις αγαπητέ Τοξότη σε έχουν αποσυντονίσει και δεν μπορείς να δεις τα δικά σου άτομα και να τους προσφέρεις αυτά που θέλεις. Ο Ερμής που την Παρασκευή θα μπει στον Λέοντα θα σε επηρεάσει θετικά. Δεν νομίζεις ότι έφτασε ο καιρός να δεις και εσύ λίγο τις προσωπικές σου ανάγκες;

Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε αυτή την περίοδο να μιλήσεις με το ταίρι σου για προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου. Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνο μην συμπεριφέρεσαι εγωιστικά και θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι και ακολουθείς τον δρόμο της μοναξιάς διασκέδασε όσο μπορείς και σε βεβαιώνω ότι η επόμενη περίοδος που είναι καλύτερη κάτι θα γίνει και για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Να προσέχεις σε αυτά που λες γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες σου χωρίς σοβαρό λόγο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχεις αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Αιγόκερε θα κατακλύζεσαι από διάφορα προβλήματα που όπως συνήθως θα είναι των άλλων και εσύ μέσα στην μέση για να δώσεις λύσεις. Από την Πέμπτη που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολλές ιδέες και θα έχεις πολλές ευκαιρίες που θα κάνουν την καθημερινότητα σου καλύτερη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την περίοδο αυτή θα έχεις πολύ ερωτισμό και ρομαντισμό ώστε να κάνεις το ταίρι σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Κάνε τις προτάσεις σου ώστε να περάσεις ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου αυτή την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου με τα χέρια σταυρωμένα. Η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθάει να βρεις το ταίρι που περιμένεις εδώ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σου φέρουν καινούργια ξεκινήματα με πολύ καλές προοπτικές. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδα σου.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Υδροχόε θα έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά θα μπορείς να τα καταφέρεις όλα έτσι όπως θέλεις. Ο Ερμής που την Παρασκευή θα μπει στον Λέοντα θα φτάσει την δυναμικότητα σου στα ύψη. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό θα μπορούν να λυθούν αυτή την περίοδο αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου, με την Αφροδίτη που είναι στον Λέοντα και σε ευνοεί πηγαίνει πολύ καλύτερα και εσύ κάθε μέρα κάνεις πολλές προσπάθειες για να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Θα μπορέσεις να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά αυτή την περίοδο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που σε γεμίζει συνέχισε και μην σταματάς γιατί αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις και ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να χειριστείς τα οικονομικά σου με πολύ σύνεση. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ θα δεις πολλά πράγματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα θέλεις να βάλεις πολλά πράγματα στην τάξη τους που μέχρι τώρα ήταν μπλεγμένα. Κάνε σωστό πρόγραμμα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στις λύσεις που θέλεις. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και με ότι καταπιαστείς θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι στο χέρι σου για να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις όλες αυτές τις ιστορίες που σε έχουν στεναχωρήσει αλλά σε φέρνουν και σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν ακόμη συνεχίζεις να είσαι μαζί με την μοναξιά παρέα νομίζω ότι τώρα έφτασε ο καιρός που πρέπει να δραστηριοποιηθείς να δεις μερικές καταστάσεις πιο αισιόδοξα ώστε να βρεις και εσύ το ταίρι που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα μέχρι τώρα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αλλά και ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ