Quantcast

http://picasion.com/

Χατζηαθανασίου: «Υπάρχει μια παρέα 20 ανθρώπων που με παροτρύνει να κατέβω για δήμαρχος»

«Ο καθένας αντιλαμβάνεται την αυτοδιοίκηση από τη δική του πλευρά»
Σαφή θέση για την προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημάρχου εκφράζει μέσα από το ενδιαφέρον που εκδηλώνει για το δημαρχιακό θώκο ο τέως πρόεδρος του δημοτικού
συμβουλίου, Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου. Η επιθυμία του συνεργάτη του νυν δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη να δηλώσει υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2019, εκφράστηκε δημόσια πριν λίγες ώρες και ο ίδιος αποκαλύπτει ότι πίσω από την σκέψη υπάρχει μία ομάδα 20 ατόμων που αναμένεται να στηρίξει την απόφασή του.

«Υπάρχει μία παρέα που ήταν αρχικά 10 και τώρα 20 άτομα και οι οποίοι με παροτρύνουν να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος. Συνήθισα να είμαι ανοιχτό βιβλίο και όταν λέω κάτι το λέω με επίγνωση. Πιστεύω ότι η έννοια της προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει τεράστια σημασία. Είμαι υπό σκέψη για την συγκεκριμένη απόφαση, αφού δεν έχει ωριμάσει ακόμη. Ο χώρος είναι μικρός και αλλιώς αντιλαμβάνεται ο καθένας την προσφορά στην αυτοδιοίκηση» είπε με νόημα στο veriotis.gr ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου.

Αναφερόμενος στην ομάδα των ατόμων που τον στηρίζει υπογράμμισε ότι αυτή προέρχεται από όλα κόμματα. Ο ίδιος πάντως δεν θέλησε ακόμα να αναφερθεί σε πρόσωπα αλλά ούτε και να σχολιάσει το αν πρόκειται για άτομα από την υπάρχουσα πλειοψηφία, η οποία φαίνεται πως θα πληγεί σε περίπτωση που ο κ. Χατζηαθανασίου κάνει πράξη τα λεγόμενά του.

1 σχόλιο:

  1. Εμένα με έχουν πει οι διπλασιοι να παω για δημαρχος αλλά δεν το κάνατε θέμα. 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ