Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια καλοκαιρινή βάπτιση στην Πατρίδα - Και το όνομα αυτού... Νικόλαος!

Το πρώτο τους παιδάκι βάπτισαν την πρώτη Κυριακή του καλοκαιριού, 3 Ιουνίου 2018, ο Θεόδωρος Αγαθόπουλος και η Δώρα Νταγολούδη. Το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Πατρίδα Βέροιας, «ντύθηκε» σε χρώματα λευκά και σιέλ, στολίστηκε με ιππόκαμπους και αστερίες, δημιουργώντας
ένα καλοκαιρινό σκηνικό. Ο μικρός κύριος, χαρούμενος με τόσα αγαπημένα πρόσωπα γύρω του, απολάμβανε την προσοχή και μοίραζε χαμόγελα σε όλους, βγαίνοντας μαζί τους πολλές φωτογραφίες.

Η ώρα του μυστηρίου έφτασε και οι νονοί, Χρήστος Κιτούδης και Κατερίνα Βλάχου, χάρισαν στον νεοφώτιστο το όνομα Νικόλαος, που αφού έκλαψε λίγο, έβαλε τα καλά του, φόρεσε το παπιγιόν και το καπελάκι του και βγήκε στο προαύλιο όπου δέχθηκε πολλές ευχές και πρόσφερε σε όσους παραβρέθηκαν στη βάπτισή του, μπομπονιέρες και γλυκά.



Ο μικρός Νικόλας, μπορεί να μη θυμάται πολλά από την όμορφη αυτή ημέρα, φρόντισε όμως για αυτό ο Αθανάσιος Χασαπέτης (Photo Hasapetis), που με τον φωτογραφικό του φακό αποθανάτισε κάθε στιγμή, χαρίζοντας στον ίδιο και τους γονείς του εικόνες που θα κρατήσουν για πάντα στο οικογενειακό τους άλμπουμ. Θεόδωρε και Δώρα να σας ζήσει ο Νικόλαος και νονοί πάντα άξιοι! Δείτε φωτογραφίες:



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ