Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στην είσοδο της Βέροιας - Αυτοκίνητο έφυγε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε κολόνα!

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 1/6 στην είσοδο της Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν λίγο μετά τις 19:30 όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας και κινούνταν στο ρεύμα προς Βαρβάρες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε
στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με κολόνα, γύρισε και κατέληξε με την πίσω πλευρά επάνω στο πεζοδρόμιο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ευτυχώς όμως τη στιγμή εκείνη δεν περνούσαν άλλα οχήματα από το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα και με τον οδηγό να «γλυτώνει» χωρίς τραυματισμό και μόνο με υλικές ζημιές.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας όπου και ερευνά τα αίτια του ατυχήματος. Να σημειωθεί πως στο ίδιο σημείο 1,5 χρόνο πριν και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, έχασε τη ζωή του ένα νέο παιδί από τη Βέροια. Δείτε φωτογραφίες:



3 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ ή η Περιφέρεια, δεν ξέρω σε ποιόν ανήκει η συντήρηση για το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου πρέπει να παρέμβει και να βάλει μπαριέρες στο ενδιάμεσο των δύο λωρίδων πεζοδρόμιο. Έχουν γίνει πολλά ατυχήματα ακόμη και θανατηφόρο . Επίσης πρέπει να μελετηθεί γιατί στο ίδιο σημείο έχουν γίνει τόσο πολλά ατυχήματα;
    Μένιος Ποτουρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή έχω κληρονομικό χάρισμα στις 9/10ου του 2020 θα μπει σε μια αυλή στην Μπαρμπουντα....!!!!!!!!!!
    Ρε το αλανι συγκρουόμενο το έχει κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωστός κακγουρας. Πάνω κάτω στο κέντρο τέρμα μουσική και γκάζια. Πάρτε του το δίπλωμα είναι επικίνδυνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ