Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοχαρόπουλος για το “εθνίκια” του Καρανικά: «Ντροπιαστική η δήλωσή του»

«Θα έπρεπε να μετράει τις εκφράσεις του»
Ντροπιαστική χαρακτήρισε την δήλωση του Νίκου Καρανίκα για τους κατοίκους της Ημαθίας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ανέφερε
χαρακτηριστικά για το θέμα: «Οι χαρακτηρισμοί του υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού του κ. Τσίπρα, του κ. Καρανίκα αποτελούν ντροπή.


Χαρακτήρισε “εθνίκια” όσους ανθρώπους στην Ημαθία, έχουν μια διαφορετική άποψη. Θεωρώ ντροπιαστική αυτή τη δήλωση, θα έπρεπε να μετράει τις εκφράσεις του. Τέτοιες συμπεριφορές όπως του κ. Καρανίκα, θα έπρεπε να απομονωθούν γιατί δεν βοηθούν στην επίλυση του Σκοπιανού. Είναι άλλο να συζητάμε δημοκρατικά, να διαφωνούμε και άλλο αυτού του είδους η αντιπαράθεση. Αν ο στρατηγικός σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι αυτός του κ. Καρανίκα, τότε η χώρα έχει πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σεβόμαστε τις ευαισθησίες αυτών των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ