Quantcast

http://picasion.com/

Ο ήλιος βγήκε! Στάση στο «Coffee Go» και φύγαμε για παραλία!

Το καλοκαίρι επέστρεψε επιτέλους στη Βέροια και είμαστε όλοι έτοιμοι για ακόμα μια κοντινή ή μακρινή εξόρμηση σε παραλία! Επ! Που πας χωρίς στάση στο «Coffee Go»; Για τέλειο καφέ, κρύες σοκολάτες, γρανίτες, δροσιστικά, πολύχρωμα και φρουτένια smoothies, λαχταριστά milkshakes και μεγάλη ποικιλία σε αλμυρά και γλυκά σνακ που θα σας συνοδεύσουν στη διαδρομή.
Και το σημαντικότερο; Τα παραλαμβάνεις όλα με μια μόνο στάση, απαλλαγμένος από την κίνηση και το μποτιλιάρισμα της πόλης και χωρίς καν να σηκωθείς από το κάθισμα. Έρχονται στα χέρια σου από το παράθυρο του αυτοκινήτου σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οδηγήσεις μέχρι το μικρό πέτρινο σπιτάκι στην Περιφερειακή Οδό, να σταματήσεις στο παράθυρο και μαζί με την παραγγελία σου να πάρεις και ένα γλυκό χαμόγελο! 
Εσύ απέκτησε την κάρτα «Coffee Go»; Επειδή το «Coffee Go» είναι δίπλα μας σε κάθε εξόρμηση και καθημερινά, για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με έναν τέλειο καφέ, δημιούργησε για εμάς και την κάρτα μέλους. Τι προσφέρει η κάρτα μέλους; Στους 6 καφέδες που θα συμπληρώσετε, το «Coffee Go» σας κερνάει τον 7ο! Αποκτήστε την απλά, με ένα πέρασμα από το πιο... χαμογελαστό παράθυρο της Βέροιας!


Θα το βρείτε στην Περιφερειακή οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ