Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η σπόντα του Σκουρλέτη για το Κίνημα Αλλαγής

«Μπορεί να αλλάξουν και το ΑΦΜ για να μην αποπληρώσουν τα χρέη τους»
Με μπηχτή απάντησε στο ερώτημα για το αν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής ο Πάνος Σκουρλέτης. Ο Υπουργός Εσωτερικών σε σχετική
ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος ανέφερε αρχικά το ΠΑΣΟΚ, μετά την Δημοκρατική Συμπαράταξη και ύστερα το Κίνημα Αλλαγής σχολίασε δεικτικά: «Σας μπέρδεψε και εσάς. Αλλάζουνε συνέχεια ονόματα. Πολιτική δεν βλέπω να αλλάζουν και αυτοκριτική δεν βλέπω να κάνουν. Αναφέρομαι στο Κίνημα Αλλαγής. Μπορεί να αλλάξουν και Α.Φ.Μ. για να μην αποπληρώσουν τα χρέη τους. Ή μάλλον έχουν ήδη τρία Α.Φ.Μ» τόνισε με ειρωνικό τρόπο ο Υπουργός. 

Όσον αφορά το ερώτημα που δέχθηκε για το αν το υπουργείο Εσωτερικών παρήγγειλε εκλογικό υλικό όπως ανέφερε η εφημερίδα «Παραπολιτικά», χαρακτήρισε τα εν λόγω δημοσιεύματα ως αστεία ενώ για τις εκλογές ήταν ξεκάθαρος πως αυτές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το φθινόπωρο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ