Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παίρνουν μπρος οι σούβλες απόψε στην αυλή του «Παλιό Ποδήλατο»

Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι
Η απόλυτη πρόταση για το Σαββατοκύριακο. Μια πανέμορφη ανθισμένη αυλή, ένας καλοκαιρινός παράδεισος τόσο κοντά στην πόλη αλλά τόσο μακρυά από τη ζέστη και τη βαβούρα της. Η αυλή του «Παλιό Ποδήλατο» άνοιξε και πάλι και μας περιμένει να απολαύσουμε καλό φαγητό, πλήρες ανανεωμένο μενού, κρεατικά και ψητά της ώρας, μεζέδες και ορεκτικά για το τσίπουρο και το κρασί μας, σε συνδυασμό με δροσιά και καλές τιμές. Και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα πιτσιρίκια!
Και φυσικά Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, το «Παλιό Ποδήλατο» βάζει μπρος τις φημισμένες σούβλες του για πιο μερακλίδικες καταστάσεις!
Το καλοκαίρι στο «Παλιό Ποδήλατο» είναι για όλους, μικρούς μεγάλους, παρέες και οικογένειες. Όλοι θα βρουν την κατάλληλη γωνιά για να απολαύσουν, να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6975634866










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ