Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση της 17χρονης από την Ημαθία

Ανατροπές και συνταρακτικές εξελίξεις έχουμε στην εξαφάνιση της 17χρονης Όλγας που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Ημαθία, αλλά και γενικότερα το πανελλήνιο. Μάλιστα, μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια κάνουν απευθείας μετάδοση από την Αλεξάνδρεια και μεταδίδουν
όλα τα νεότερα. Η οικογένεια της κοπέλας υποστηρίζει ότι η κόρη τους έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν 34χρονο, ενώ εκείνος υποστηρίζει ότι «Αγαπιόμαστε και κλεφτήκαμε» φέρεται να λέει ο 34χρονος φίλος του κοριτσιού. Ο πατέρας του 34χρονου δήλωσε στην εκπομπή Tatiana Live: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είναι μια αρρωστημένη κατάσταση, η μεγαλύτερη κόρη του είναι συνομήλικη με τη 17χρονη». Στη συνέχεια μίλησε και ο πατέρας της 17χρονης ο οποίος υποστήριξε ότι κινδυνεύει η ζωή της κόρης του γιατί ο 34χρονος έχει κάνει φυλακή για εμπορία όπλων. Τέλος, με την εκπομπή επικοινώνησε ο 34χρονος, ο οποίος αποκάλυψε ότι η κοπέλα είναι έγκυος, ενώ η 17χρονη υποστήριξε: «Είμαι καλά κι έφυγα με τη θέλησή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ