Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Το προσκλητήριο του Αριστομένη και της Παναγιώταρου... μας έπεσε στα χέρια!

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε μέχρι τον πολυαναμενόμενο γάμο του καλοκαιριού, που ο Βεροιώτης πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι περισσότερες λεπτομέρειες έχουν διευθετηθεί. Ανάμεσά τους και
τα προσκλητήρια του γάμου, που όχι μόνο είναι έτοιμα αλλά έχουν φτάσει ήδη στους παραλήπτες τους. Ένα από αυτά έπεσε στα χέρια του veriotis.gr και σας το παρουσιάζει. 
Απλό και λιτό, εκ διαμέτρου αντίθετο με το πληθωρικό στυλ της νύφης, το ζευγάρι προσκαλεί τον κόσμο με ένα κείμενο στο οποίο αναγράφεται «Η μοίρα μας ένωσε, η αγάπη μας παντρεύει. Θα θέλαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας το νέο μας ξεκίνημα και την ομορφότερη ημέρα της ζωής μας».


 
Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 στις 7 το απόγευμα, σε πολυτελές κτήμα στο Τατόι, ενώ οι κουμπάροι θα είναι πέντε παρακαλώ!
Η εκρηκτική Αλεξάνδρα έχει ήδη ξεκινήσει τα prewedding party με τις φίλες της, δίνοντας αρκετό υλικό μέσω των social media. Την Κυριακή το βράδυ μάλιστα, διοργάνωσε ένα... παραδοσιακό bachelorette party στα μπουζούκια φυσικά. Πήρε όλες τις επίσης εντυπωσιακές φίλες της και ντυμένη υπερπαραγωγή, στα λευκά, με τιάρα και πιο λαμπερή από ποτέ, διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Νίκο Βέρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ