Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια... ποδοσφαιρική βάπτιση στη Βέροια

Και το όνομα αυτού... Αχιλλέας!
Μια βάπτιση ντυμένη στα «κυανόλευκα» και σε κλίμα ποδοσφαιρικό, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018 στη Βέροια. Ο Γιώργος και η Εύη Μπαλόγλου βάφτισαν τον μικρούλη τους, σε στενό οικογενειακό κύκλο,
στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης. Νονός του μικρού, που του χάρισε το όνομα Αχιλλέας, ο βεροιώτης ποδοσφαιριστής Κώστας Κωτσόπουλος, που φέτος συνεχίζει την καριέρα του στον Ατρόμητο Αθηνών.

Στα χρώματα του Ατρόμητου ντύθηκε και ο μικρός Αχιλλέας, που έφτασε στην εκκλησία φορώντας τη φόρμα της ομάδας, για να τιμήσει το νονό του αλλά γιατί όχι; Με τέτοιο λάδι; Να κάνει και μια πρόβα για τη μελλοντική του καριέρα στα γήπεδα! Όπως ήταν φυσικό, κυρίαρχο θέμα της διακόσμησης ήταν το ποδόσφαιρο, με ποδοσφαιρικά παπούτσια και μπάλες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη να κοσμούν τη λαμπάδα, τις μπομπονιέρες και τους πάγκους με τα γλυκά. Γιώργο και Εύη να σας ζήσει ο μικρός Αχιλλέας και ο νονός πάντα άξιος!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ