Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περί πολιτικής ανηθικότητας - Χατζηαθανασίου VS Βοργιαζίδη

Αστραπές στον... συννεφιασμένο ουρανό της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου έπεσαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης. Όπως ήταν φυσικό, το ρήγμα στην παράταξη Βοργιαζίδη μονοπώλησε το ενδιαφέρον της σύσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Τηλέμαχο
Χατζηαθανασίου να απαντά στα περί "πολιτικής ανηθικότητας" που του πρόσαψαν σχετικά με την δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντός του για τον δημαρχιακό θώκο, πριν την δήλωση παραίτησής του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.  

Λαμβάνοντας το λόγο κατά τη διάρκεια συζήτησης των προ ημερησίας θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Χατζηαθανασίου αναφέρθηκε στην 12χρονη πολιτική του σταδιοδρομία στο δήμο Βέροιας. Απαντώντας στις βολές που δέχθηκε σχετικά με τους χειρισμούς του δήλωσε: "Αναγκάστηκα να προχωρήσω στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης για να μην θεωρηθεί πολιτική ανηθικότητα. Ήθελα να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να δηλώσω την παραίτησή μου. Κύριε δήμαρχε, εδώ και ενάμιση χρόνο πότε με καλέσατε να σας συμβουλέψω για τις κοινωνικές δομές του δήμου; Ποτέ δεν ρωτήθηκα για την ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης. Πότε με ρωτήσατε για τις δομές που ανέπτυξα για τα τσιγγανάκια;" είπε ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος. "Διολισθαίνετε στην παλαιοκομματική αντίληψη. Όμως εγώ δεν στήριξα τη δημοτική αρχή. Πάντα θα στηρίζω κάθε δήμαρχο. Τιμώ το ήθος. Είναι λίγος ο χρόνος για εσάς να αντισταθείτε στον ορυμαγδό της διαφθοράς και θα έλεγα και του ρουσφετιού όπως έκανα τόσα χρόνια εγώ. Και να μιλάτε για πολιτική ανηθικότητα στα 72 μου χρόνια;" κατέληξε στην τοποθέτησή του ο κ. Χατζηαθανασίου.

Απαντώντας στις ευθείες βολές του ανεξάρτητου πλέον συμβούλου ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, μίλησε για στέρηση πολιτικής ηθικής ενός μέλους της δημοτικής αρχής που ψάχνει υποψηφίους. "Έψεξα τη συγκεκριμένη πολιτική πράξη. Στερείται πολιτικής ηθικής, να είστε μέλος μια ομάδος και να ψάχνετε υποψηφίους, κάτι για το οποίο δεν μας έχετε συνηθίσει" είπε με νόημα ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Βοργιαζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ